Olaylı maçı Kartal Bulvarspor kazandı

Olaylı maçı Kartal Bulvarspor kazandı

Alemdağ Stadında oynanan Alibeyköyspor ile Kartal Bulvar SAL Klasman mücadelesinin 72.dakikasında çıkan büyük olaylar maça damgasını vurdu.

Alemdağ Stadında oynanan Alibeyköyspor ile Kartal Bulvar SAL Klasman mücadelesinin 72.dakikasında çıkan büyük olaylar maça damgasını vurdu.

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda 3.hafta müsabakasında lider Alibeyköyspor, Alemdağ Stadında karşılaştığı Kartal Bulvarspor'a 4-1 yenilerek liderliği bıraktı.

Tolga Ahmet Kalaycı, Selim Konukçu ve Yılmaz Kayhan hakem triosunun yönettiği mücadeleye iki takımda hızlı başladılar. İlk dakikalarda Alibeyköyspor'un etkili olduğu pozisyonlarda iyi savunma yapan Kartal temsilcisi Bulvarspor, rakibine karşı iyi savunma yaparak kontra toplarla pozisyon aramaya başladı. Karşılıklı ataklarla geçilen mücadelenin 27.dakikasında Kartal Bulvarspor Deniz Altın'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Tüm hatları ile beraberlik golü arayan Alibeyköyspor 37.dakikada konrta topla yakalanarak kalesinde ikinci golü gördü. Defansın hatasını iyi değerlendiren Kartal Bulvarspor'un formda golcüsü Onur Kurt fırsatçılığını göstererek takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı Kartal Bulvarspor'un üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya farkı kapatmak isteyen Alibeyköyspor, baskılı oyunu ile pozisyon üretsede Bulvar kalecisi Tuncay Döşoğlu'nu bir türlü aşamadı. Kartal Bulvarspor 55.dakikada sağ kanattandan korner atışı kazandı, ceza sahasına yapılan ortaya iyi yükselen Onur Kurt kafa ile topu Alibeyköy filelerine yollayarak skoru 3-0 yaptı.

72.dakikada tribünler karıştı

72.dakika oynanırken tribünlerden sahaya taş sopa yağmaya başladı. Tribünlerde çıkan kavga ile seyirciler sahaya atlamaya başlayınca maçın hakemi oyunu durdurarak soyunma odasına girdi.

Alemdağ halkı ile Alibeyköy taraftarlarını linç etmek istedi

Emniyet güçlerinden aldığımız bilgilere göre devre arasında stadı terkederek Alemdağ merkezindeki bir markete giden Alibeyköy taraftarları, burada yaşları 10 ile 15 yaşlarındaki çocukları döverek çevreye zarar vermek istemişler, bunun üzerine toplanan Alemdağ halkı Alemdağ Stadına ellerinde taş ve sopalarla gelerek Alibeyköy tribününe saldırdılar. Bu saldırı sonucunda ciddi yaralanmalar ve kırıklar oldu. Çevik Kuvvet'in gelmesiyle Alemdağ halkını yatıştıran Emniyet güçleri ortalığı sakinleştirdiler.

Maç 45 dakika sonra başladı

Olayların bitmesini bekleyerek maçı devam ettirmek isteyen hakem Tolga Ahmet Kalaycı, sahanında temizlenmesiyle 45 dakika sonra mücadeleyi kaldığı 72.dakikadan itibaren tekrar başlattı. 76.dakikada Mehmet Aslan Alibeyköy adına attığı golle farkı ikiye indirsede 5 dakikalık uzatma bölümünde Kartal Bulvarspor'dan Anıl Şimşir maçın sonucunu belirledi. Kartal Bulvarspor 4 - Alibeyköyspor 1

Bu galibiyetle yükselişini sürdüren Kartal Bulvarspor hafta içi Çarşamba günü Selimiye Stadında Ortaköyspor ile karşılaşırken, 6 puanda kalan Alibeyköyspor Çayırbaşı Stadında Paşabahçespor ile karşılaşacak.

alibeykoyspor1-003.jpgkartal-bulvarspor-002.jpgalibeykoyspor2-002.jpgalibeykoyspor3-001.jpgalibeykoyspor4-001.jpgalibeykoyspor5-001.jpgalibeykoyspor6-001.jpgalibeykoyspor7-001.jpgalibeykoyspor8-001.jpgalibeykoyspor9.jpgalibeykoyspor10.jpgalibeykoyspor11.jpgalibeykoyspor12.jpgalibeykoyspor13.jpgalibeykoyspor14.jpg

 

Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.