Önce oynaması garanti

Önce oynaması garanti

Hollanda takımının elenmesinin ardından yıldız için oynayacak ilk takımın Mourinho'nun teknik direktörlüğünde Roma olduğu öğrenildi.

Hollanda takımının elenmesinin ardından yıldız için oynayacak ilk takımın Mourinho'nun teknik direktörlüğünde Roma olduğu öğrenildi. İtalyan basını, sarı-kırmızılı ekibin Barcelona ve Depay ile temasa geçtiğini ve transferin mali durumunu sorduğunu yazdı. 28 yaşındaki forvetin birinci önceliği oynamaya devam etmek. Barcelona formasıyla çıktığı 3 maçta sadece 131 dakika forma giyen dünyaca ünlü oyuncu, aynı sıkıntıları bir daha yaşamak istemiyor.

Yüksek yoğunluklu çalışma

Fenerbahçe, Hollandalı oyuncunun mali durumunu da incelemeyi planlıyor. Şartlar uygun olursa sarı lacivertliler de Depay'in ana gücü haline gelecek. Forvetin sözleşmesi benim görev süremin sonunda sona erdiği için, Barcelona istedikleri 5 milyon Euro'dan daha azına 'evet' diyebilir. Yönetim, listedeki  Vincent Abubakar, Peter Olayinka, Antoine Semenho gibi vizebet diğer adaylar üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Sarı Lacivertliler, 8 Ocak'ta başlayacak geçici transfer dönemi öncesinde bu operasyonda iyi bir ilerleme kaydetmeyi amaçlıyor.

Livakovic  de büyük bir rakip!

Öte yandan Portekiz medyasına Fenerbahçe ve Benfica için yazılar yazan Dominic Livakovic, Dünya Kupası performansıyla kariyerinde adeta  yeni bir sayfa açtı. Başarılı kaleci, Hırvatistan'ın yarı finale yükselmesinde etkili oldu. Manuel Neuer'in kayak yaparken bacağını kırması ve sezonu bitirmesi üzerine Bayern Münih, Livakovic'in yerini aldı. Alman devinin, geçici transfer döneminde 27 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için Dinamo Zagreb ile görüşmelere başlayacağı bildirildi.

Beşiktaş'ın Faslı kaptanı Romances, Portekiz galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Kıdemli defans döneminde elde ettiği başarılarla ilgili olarak, "Tarih yazdık. Takımımızın başarısıyla gurur duyuyoruz. Bütün Faslılar bu hayali hayatı milli takımlarıyla  yaşamak istiyor. Başarı için yaptığımız her şeyi anlamıyoruz. Bizler her zaman hatırlayacağımız vizebet giriş yaşayan anılarız. İnsanlarımızla birlikte maceraya devam etmek ve  bu hayali hayata devam etmek istiyoruz.

"Yarı finalde olmak istiyorum"

Afrika  kaptanı Seth, Portekiz karşısında 57. dakikada yere düştü. Deneyimli bir oyuncu, ilk görünüşünden sonra düşürülmek zorunda kaldı; Onun üzerine son yarama bakarım. 55 dakika boyunca neredeyse tek ayakla tekme attım. Yarı final  için ne gerekiyorsa yapacağım. Takımıma yardım etmek istiyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.