Örnekspor Kuşadasında kampa girdi

Örnekspor Kuşadasında kampa girdi

1.Amatör lig 14. Grupta ilk haftayı bay geçen iddialı takımlardan Örnekspor, sezonun ilk maçına Kuşadasında kampa girerek hazırlanıyor.

1.Amatör lig 14. Grupta ilk haftayı bay geçen iddialı takımlardan Örnekspor, sezonun ilk maçına Kuşadasında kampa girerek hazırlanıyor.

Kuşadasında bulunan 5 yıldızlı Suhan 360 otelde 25 kişilik futbolcu kadrosu ile kampa giren Maltepe temsilcisi günü çift idmanla tamamladı.

Teknik Sorumlu Alpaslan Tekin ve yardımcıları Emre Sertçelik, Erhan Üçkumru nezaretinde sabah kros çalışması yapan yeşil beyazlılar, akşamı idmanında ise top çalışması, varyasyon ve sonunda çift kaleyle tamamladı.

Geçtiğimiz sezon şampiyon olarak 1. Amatör Lige yükselen ve hedefini yüksek tutarak Süper Amatör Lige çıkmak isteyen Örnekspor’da Teknik ekibin ve futbolcuların hırsı ile dikkatlerden kaçmıyor.

İlk maçta rakip Üsküdar Anadoluspor

Pazar günü Selimiye Stadında Üsküdar Anadoluspor ile ilk maçına çıkacak olan Örnekspor kampı Perşembe günü son erecek ve Cuma günü son idmanını tesislerinde yaparak maç saatini bekleyecek.

Tekin : Süper Amatör Lige çıkmak istiyoruz

4 gün sürecek Kuşadası kampında moral motivasyon olarak sezonun ilk maçına hazır olarak gireceklerini söyleyen Teknik Direktör Alpaslan Tekin ” Öncelikle bu kamp ortamını bize sağlayan hiç bir fedakarlıktan kaçmayan Yönetim Kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız sonunda takımımın ligin ilk maçına hazır olacağına inanıyorum ve lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz ” dedi.

Murat Nazik

ornekspor.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.