Ortaköy ile Modafen Berabere

Ortaköy ile Modafen Berabere

Süper Amatör Lig 4. Grup takımlarından Ortaköy ile Modafen karşılaşması 2-2 beraberlikle sona erdi.

Beşiktaş Belediyesi Çilekli Sahası’nda oynanan maçta her iki takımda 1’er puana razı oldu. Oyunun genelinde, daha çok fırsat yakalayan Modafen pozisyonları cömertçe harcarken, 2-0 geriye düşen Ortaköy yakaladığı fırsatları gole çevirmesini bildi.

Karşılaşmada ilk önemli atağı Modafen gerçekleştirdi. 17. Dakikada Emrah’ın ceza sahası içine kestiği topla buluşan Yunus topu kaleye gönderdi ancak kaleci Erdoğan’ı geçemedi.

31. dakikada gelişen Ortaköy atağında Yusuf’un ortasına yükselen Fatih’in kafa vuruşunu Modafen kalecisi Atalay engelledi.

Modafen’de, 35. dakikada Celal’in ceza sahası önün gönderdiği uzun atışta topla buluşan Yunus, takım arkadaşı Emrah’a pas verdi. Etkili bir şut çeken Emrah’ın vuruşu kalecide kadı ve maçın o ana kadar ki en net pozisyonu da sonuç getirmedi.

37. dakikada gelişen Modafen atağında Yunus’un ceza sahası içi, sol çaprazdan vuruşu direkte patladı.

Aradığı golü bulamayan Modafen, 40. dakikada bu sefer Barış’ın vuruşuyla şansını denedi, top az farkla dışarı çıktı.

Maçın ikinci yarısının ilk bölümlerinde her iki takımda ciddi pozisyonlara giremezken, Modafen’de Emrah, 67. dakikada ceza sahası içine kadar soktuğu topu etkili biri vuruşla kalecinin sağından ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden yalnızca 3 dakika sonra, Modafen yarı sahasından gönderilen top Ortaköy ceza sahasının önünde sekti. Oyuna sonradan giren Abdulhakim, seken topu kafa vuruşuyla kalecisine göndermek istedi, ancak topa hareketlenen kaleci Erdoğan biraz önde kalınca top tekrar Ortaköy ağlarına gitti ve durum 2-0 oldu.

2-0 geride olmasına rağmen gol arayan Ortaköy, Modafen kalesine yönelirken, 76. dakikada Modafen ceza sahası içinde yaşanan karambolde top Oğulcan’ın eline temas etti ve hakem penaltı noktasını işaret etti.

Topun başına geçen Fatih topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-1’e getirdi.

Skora denge getirmek isteyen Ortaköy bir kez daha Modafen kalesine yüklendiği sırada, Sercan ceza sahası sol tarafında topla buluştu ve rakibinden sıyrılarak kaleciyle karşı karşıya kaldı. Etkili bir vuruş yapan Sercan topu ağlara göndererek durumu 2-2’ye getirdi.

Maçın kalan bölümünde başka gol olmayınca her iki takımda 1’er puana razı oldu. 















Haber ve Fotoğraf: Mesut Kurtuluş

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.