Ortaköy Spor " Bende Varım " Dedi

Ortaköy Spor " Bende Varım " Dedi

Ortaköy spor zirve yarışında iddialı olduğunu kanıtladı.

Sezona kötü bir başlangıç yapan Ortaköy Spor hafta içi yeni antrenörleriyle ilk idmanlarına çıkmıştı. Beşiktaş Çilekli Stadında karşılaştıkları gruba namalup devam eden Ortaköy Irmak Spor ise geçen haftalara göre maça iki eksik, iki de dinlendirilen oyuncu başlarken. Maçın ilk dakikalarına Irmak Spor etkili ataklar gerçekleştirdi.

Ancak ilk beş dakikasından sonra yavaş yavaş oyuna ağırlığını koyan Ortaköy Spor ilk golünü daha maçın 11. dakikasında Fatih Gonca ile buldu.

Bu güne kadar 6 puan kazanan ve Lider Irmak Spordan 10 puan geride olan Ortaköy Spor savunmaya çekilmeyin ataklarını sıklaştırdığında maçın 42. dakikasında Çağlar Katılmış'ın golüyle ilk yarıyı 2-0 önde kapatarak soyunma odasına gitti.

İkinci yarı başladığında Irmak Spor her ne kadar skora getirmek istese de Ortaköy Spor disiplinli oyunundan ödün vermeyerek gollerin artı ardına buldu ve maçı 5-1 gibi farklı bir skorla kazanarak zirve yarışında " Bende Varım " diyerek rakiplerine gözdağı verdi.

Maç genel itibariyle oldukça soğuk ve rüzgarlı bir havada oynansa da Ortaköy 3 puana kesinlikle odaklan bir görüntü çizerek haklı bir galibiyet kazandılar.

İlerleyen süreçte Ortaköy'ün ardı ardına 3 puan alarak zirve yarışına ortak olacağına da eminim.









Haber & Foto: Tevfik Tolga

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.