Oyuncuya da teklif vermesi durumunda ayrılmalarını onaylaması gerektiği anlaşıldı

Oyuncuya da teklif vermesi durumunda ayrılmalarını onaylaması gerektiği anlaşıldı

Yönetim ayrıca kiralama veya diğer teklif tekliflerini değerlendirerek oyuncuları rahatlatmayı değerlendirecek.

Yönetim ayrıca kiralama veya diğer teklif tekliflerini değerlendirerek oyuncuları rahatlatmayı değerlendirecek. Larsen takıma benim görev süremin başlarında katıldı ve ben devam ederken Giannini Semedo'nun sözleşmesi uzatıldı.

Beşiktaş, 2020-2021 sezonunda Sporting Lizbon'dan Fransız sağ bek Valentin Rosier'i kadrosuna kattı ve bir süre siyah-beyazlı takıma kiralandıktan sonra Portekiz'den aldığı bonservis bedeli 4.8 milyon euro oldu. Bu dönemin başında geldiği sezonu siyah fenomenbet beyazlı ekip Sergen Yalçın'ın liderliğinde yaşadı. Turnuvada büyük rol oynayan isimlerden biri. Bu sırada Rashid Ghazal ile hücumda olan Fransız futbolcu, çıktığı 33 Çin Süper Ligi maçında 1 gol 7 asist kaydetti.

İki kez kiralık

Şampiyonanın ana inşaatçılarından biri olan Rosier, Portekiz'den bir sezon daha kiralık. Damalı geçmişinde etkili bir oyun sergileyen Rosier, Beşiktaş formasıyla çıktığı 39 maçta 2 gol ve 5 asist kaydetti. Bu sayının başında Sporting Lizbon'dan 4.8 milyon Euro'ya tavsiye mektubu alan Fransız sağ bek, çıktığı 13 maçta 1 gol 2 asist kaydetti ancak önceki yıllara göre bu seferki performansı beklentilerden biraz farklıdır.

ŞENOL GÜNEŞ İÇİN YENİ BİR DÖNEM

Siyah Beyazlı ekip, geçtiğimiz Mart ayında takımın fenomenbet giriş başına geçen Valerian Ismail'i kadrosuna katmıştı. Yeni sezonuna Fransız teknik adamla devam eden Karthal, 47 yaşındaki teknik adamdan beklentilerin çok altında kalarak ayrıldı. Bu ayrılığın ardından takımın başına Şenol Güneş geçti. 2015'ten 2019'a kadar Beşiktaş'ta forma giyen, iki kez Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ve tarih yazan Chenor, Kartal'ın ikinci kez teknik direktörlüğünü üstlendi.

Yıldızlara Ulaşılmadı

Valentin Rosier, Şenol Güneş'e karşı ilk maçında 45 dakika oynayan Valerien Ismael kadar maçlarda daha fazla dakika oynadı. Galatasaray'da daha sonra sakatlanarak oyundan çıkan Rossier, Dünya Kupası tatilinde deneyimli teknik direktörle sorunlar yaşadı.

Beşiktaş'ın Antalya kampında başantrenör Şenol Güneş, Rosier'i yaramazlık yaptığı için göndermekte hiç zorlanmadı. O gün forma giyen tecrübeli sağ bek, koçun kararının ardından ışık hızında bir gelişme yaşadı. Fransız sağ bek Valentin Rossier, Beşiktaş teknik ekibinin dikkatini çekmedi ve bu süre içinde iyileşmezse geçici olarak transfer edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.