Öz Alibeyköy nefes aldı

Öz Alibeyköy nefes aldı

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup’ta alt sıralardan kurtulmak isteyen Hasköy ve Öz Alibeyköyspor mücadelesi Seyrantepe Stadında oynandı. Mücadeleyi ikinci yarıda attığı gollerle 3-2 kazanan Öz Alibeyköyspor düşme hattının bir basamak üzerine çıkarak nefes

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup’ta alt sıralardan kurtulmak isteyen Hasköy ve Öz Alibeyköyspor mücadelesi Seyrantepe Stadında oynandı. Mücadeleyi ikinci yarıda attığı gollerle 3-2 kazanan Öz Alibeyköyspor düşme hattının bir basamak üzerine çıkarak nefes aldı.


Fatih Kömel, Gökhan Günaydın ve Uğur Elmas'ın mükemmel bir yönetim gösterdiği mücadelenin ilk yarısı karşılıklı ataklarla başladı. İki takımında bol pozisyon yakaladığı maçın ilk yarısında gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle geçildi.

Öz Alibeyköy fırtına gibi başladı
İkinci yarıya misafir takım Öz Alibeyköy golle başladı. 47.dakikada soldan kullanılan serbest vuruşa iyi yükselen Sinan kafa ile topu Hasköy ağlarına yollayarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Hasköyspor ataklarına iyi savunma yapan Öz Alibeyköy defansı rakibine beraberlik golü şansı vermedi. 65.dakikada Öz Alibeyköyspor farkı ikiye çıkardı. Ceza sahası içinde topa son dokunan Sinan kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-0 yaptı. 85.dakikada oyuna sonradan giren Ferit attığı golle Öz Alibeyköyspor'u 3-0 öne geçirdi.

Uzatmalarda Hasköy'den iki gol
Maçın 3 dakikalık uzatma bölümünde ev sahibi Hasköyspor Yiğitcan ve Can ile iki gol bularak maçın skorunu belirledi. Hasköy 2 - Öz Alibeyköy 3


Bu galibiyetle 16 puana yükselen Öz Alibeyköy düşme hattının bir basamak üzerine çıkarak 9. sıraya yükseldi. 15 puanda kalan Hasköyspor 11.sıraya geriledi.


STAT: Seyrantepe
HAKEMLER: Fatih Kömel, Gökhan Günaydın, Uğur Elmas
HASKÖYSPOR: Cem, Semih, Erdi, Mert, İrfan, Mahmut, Emir, Aziz, Oğulcan, Aytaç, Onur
YEDEKLER : Tolga, Can, İsmail, Fatih, Aşkın, Yiğitcan
ÖZ ALİBEYKÖY : Ufuk, Aykut, Osman, Mustafa, Ömer, Arda, Eren, Erhan, Mert, Eyüp, Sinan
YEDEKLER : Mertcan, Ferit, Ekin, Serkan, Hakan, Kadir, Muhammed
GOLLER: Dk.47-65 Sinan, Dk.85 Ferit (Öz Alibeyköy) -  Dk.90+1 Yiğitcan, Dk.90+2 Can ( Hasköy)





































Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.