Ozan Öz : Şampiyon olmak istiyoruz

Ozan Öz : Şampiyon olmak istiyoruz

2.Amatör Lig 17. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren 1923 Esenkentspor Kulubü, ilk yarıyı lider olarak tamamladı.

2.Amatör Lig 17. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren 1923 Esenkentspor Kulubü, ilk yarıyı lider olarak tamamladı.

Sezon başında takımı genç teknik adam Ozan Öz ve yardımcısı Engin Aydın’a emanet eden kulüp yönetimi, oyunculara ve teknik heyete inançlarının tam olduğunu ve sezonu sıralamada iyi yerde bitirmek istediklerini açıladılar.

Oynadığı 8 maçta 7 galibiyet 1 mağlubiyet ile grubunu 21 puanla zirvede tamamlayarak müthiş bir sezon geçiren Maltepe temsilcisinin başarılı Teknik Direktörü Ozan Öz ” ilk yarı hedefimize ulaşsakta önemli olan ligi şampiyon olarak tamamlamaktır” dedi.

“Kaliteli ve karakterli oyunculara sahibiz”

İlk 8 haftanın değerlendirmesini yapan genç teknik adam ” Bu sene iyi bir kadro yapılanmasına gittik. Gerek alt yapıyı düşünerek gerekse A takımda oynayabilecek kapasitede genç arkadaşları seçmeye özen gösterdik. Sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirerek lige iyi hazırlandık. Oyuncularım gerçekten çok kaliteli, karakterli, azimli, istekli ve sahada futbol adına olması gereken herşeyi yaptılar. Netice itibariyle onların çalışkanlığı grubumuzda istediğimiz yere bizi götürdü. Şuan lider durumdayız ve inşallah sezon sonu istediğimiz bir üst lige ulaşmış oluruz. Kalan 8 maçın her biri final niteliğinde olacağının bilincindeyiz ve tüm camianın desteğine daha çok ihtiyacımız var. Son olarak şahsım ve ekibim adına ilk günden bu zamana kadar desteklerini esirgemeyen kulüp Başkanımız Mehmet Karaağac’a, As Başkanımız Selçuk Tatlıtürk’e, Yönetim Kuruluna ve ayrıca her maç bizleri desteklemeye gelen taraftarımıza teşekkür ediyorum ” dedi.

Murat Nazik

ozan-oz.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.