Paşabahçespor uzatmalarda 3 puanı kaptı

Paşabahçespor uzatmalarda 3 puanı kaptı

İstanbul Süper Amatör Klasman A Grubu 3. hafta mücadelesinde üst gruptan kopmak istemeyen iki takımın Üsküdar Selimiye’deki randevusunda Kurtköyspor, Paşabahçespor’a son 3 dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu.

İstanbul Süper Amatör Klasman A Grubu 3. hafta mücadelesinde üst gruptan kopmak istemeyen iki takımın Üsküdar Selimiye’deki randevusunda Kurtköyspor, Paşabahçespor’a son 3 dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu.

Selimiye Stadında oynanan mücadeleyi Kenan Barış Soysal, Kenan Sağlam, Hüseyin Can ve Sedat Korum hakem triosu yönetti.

Klasman yarışından kopmak istemeyen iki takım mücadelesi çekişmeli başladı. 15. dakikada Kurtköyspor atağında karambolde kalan topa en son dokunan Fatih Adıyaman topu filelere göndererek takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı.

Paşabahçe penaltı kaçırdı

Beykoz temsilcisi Paşabahçespor 41. dakikada kazandığı penaltı atışını Yunus Emre Şenoğlu ile değerlendiremedi. 45. dakikada sağ kanattan gelişen Paşabahaçe atağında Mehmet Ali Kaya’nın nefis ortasına kale alanı önünde Yunus Emre Şenoğlu iki stoperin arasından iyi bir vuruşla topu filelere göndererek ilk yarının sonucunu belirledi 1-1.

Ergün Yılmaz takımını galibiyete taşıdı

İkinci yarıya her iki takımda oyuncu değişikliği ile başladı karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin 90+3.dakikasında Yeşil kırmızılı takım sol kanattan Mehmet Ali Kaya’nın ortasına iyi yükselen günün başarılı ismi Ergün Yılmaz, topu kafa ile filelerle buluşturarak takımını 2-1 galibiyete taşıyan golü kaydetti.

Paşabahçespor son dakikada attığı golle rakibini 2-1 mağlup ederek zirve mücadelesinde çok önemli bir galibiyete imza attı Aydın Çaylı’nın talebeleri bu sonuçla 4 puana yükselirken önümüzdeki hafta Davutpaşaspor ile karşılaşacak. 3 puanda kalan Kurtköyspor gelecek hafta Feriköyspor ile karılaşacak.

Stad : Selimiye

Saha Komiseri: Feridun Koçak

Sağlıkçı: Tamer Akgün

Hakemler. Kenan Barış Soysal, Kenan Sağlam, Hüseyin Can, Sedat Korum

Paşabahçespor: Yağız Can, Ogün (Berkan)Fırat, İbrahim (Selçuk) Mehmet, Yunus, İskender, İshak, Murat( Ferhat) Ergün, Yalçın

Teknik Sorumlu: Aydın Çaylı

Kurtköyspor: Samet, Rıtvan,Kaan, Kadir, Fatih, Emre( Mehmet) Mehmet(Cem) Osman, Fırat( Emre Yatan) Onur, Atıf

Teknik Sorumlu: Mehmet Ali Aydın

Akgün Çokgez

pasabahcespor-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.