Performansından memnun değil

Performansından memnun değil

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Welinton ve Francisco Montero'nun performansından memnun değil ve transfer konusunda endişeli.

 

Öte yandan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Welinton ve Francisco Montero'nun performansından memnun değil ve transfer konusunda endişeli. Özellikle Seth'in takımdan ayrılabileceğine göre, Kara Şahin hızlı hareket etmek istiyor. Bu anlamda Siyah Beyazlılar tecrübeli bir ismi de kadrosuna katmak istiyor ve daha önce gündemde olan Felipe'yi listenin başına koyuyor. Gelen haberlere göre İspanyol ekibi, geçtiğimiz betwinner günlerde Brezilyalı futbolcuyla yollarını ayırabilirdi. Bu anlamda Başkent ekibinin tepkisi tahmin edilebilirdi. Listede Manchester City, Porto, Everton ve Valencia'da forma giyen Eliagin Mangala da yer alıyor. Uzun yıllardır Türk kulüplerinin gündeminde olan Fransız stoper, son olarak Saint-Etienne forması giyiyordu ve artık kulüpsüz. 31 yaşındaki oyuncunun kıdemi olmaması da Beşiktaş'ın işini kolaylaştırıyor.

Beşiktaş'ta ikinci yarı Şenol Güneş başlarken yıldızların isimleri de parlamaya başlıyor. Valerian Ismail döneminden kalma Cenk Tosun, tecrübeli teknik adama yaptığı dokunuşla ortalıkta yoktu. Bu, Cenk Tosun'un Suns sırasındaki yükselen rekoru Beşiktaş'ın başarılı golcüsü Cenk Tosun, teknik direktör Şenol Güneş'in gelişiyle gol atmaya devam ediyor. Cenke sezon başında siyah beyazlı takıma geri döndü. Ismail'in zamanında Valerian istediği fırsatları yakalayamadı. Cenke, Ligue 1'deki antrenman döneminde ilk 11'de forma şansı bulamadı. 10 oyundan sonra oyuna kaydoldu. Forvet oyuncusu sadece Trabzonspor derbisinde gol atabildi. Cenk Tosun, İsmail döneminde hiçbir betwinner giriş zaman ilk 11'de yer almadı. 10 maçta maç başına ortalama 15,3 dakika oynadı. Tosun Paşa, Şenol Güneş yönetiminde Beşiktaş'ta gerçek ritmi buldu. Teknik direktör Güneş'in gelişiyle Cenk ilk 11'e geri döndü. 3 maça çıkan oyunculardan biriydi. Usta forvet Kartal, Ümraniye galibiyetinde 2 gol 1 asist kaydetti. Galatasaray derbisinde takımın tek golünü de kaydetti. Sonuçta Ziraat Türkiye Kupası 5.hafta maçında Şanlıurfaspor ile oynanan karşılaşmanın en etkili oyuncusu Cenk oldu. Cenk ilk 2 golü kaydetti ve Beşiktaş skoru 2-0 geride bıraktı. Ayrıca milli takım oyuncusu üçüncü gole de asist yaptı. Beşiktaş maçı 4-2 kazandı. Geri dönüş yaratıcısı Cenk. Güneş yönetiminde milli futbolcu 3 maçta 5 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.