PTT 1. Lig'de lig grubu maçları sona erdi

PTT 1. Lig'de lig grubu maçları sona erdi

2012-2013 Futbol Sezonu PTT 1. Lig'de 34 haftalık lig grubu karşılaşmaları tamamlandı. Şampiyon Kayseri Erciyesspor ile lig grubu maçları ikinci sırada tamamlayan Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'e doğrudan yükselmeyi daha önce garantilemişti.

25 Ağustos 2012'de oynanan karşılaşmalarla başlayan PTT 1. Lig'de, bu hafta sonu tamamlanan maçların ardından Play-off'a kalan takımlar da belli oldu. Manisaspor, Bucaspor, Torku Konyaspor, Adana Demirspor, Play-off'ta çift maç eleme usulüne göre mücadele edecek. Final maçı ise, tarafsız sahada oynanacak.

Kartalspor Spor Toto 2. Lig'e düştü.
PTT 1. Lig'de sona eren lig grubu maçlarının ardından MKE Ankaragücü, Kartalspor ve Göztepe A.Ş. Spor Toto 2. Lig'e düştü.

PTT 1. Lig'in yeni takımları

Spor Toto 3.Lig'den PTT 1. Lig'e doğrudan çıkmayı garantileyen takımlar ise Balıkesirspor ve Faturavizyon Kahramanmaraşspor olurken; yükselecek 3. takım Spor Toto 2. Lig'de oynanacak play-off maçlarının ardından belirlenecek.

Spor Toto Süper Lig'den şu ana kadar bir alt lige düşmesi kesinleşen Mersin İdmanyurdu ve Orduspor, gelecek sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.