Qatar Airways'in 5 yılda 250 milyon dolar gelir elde edeceğine dair söylentiler var

Qatar Airways'in 5 yılda 250 milyon dolar gelir elde edeceğine dair söylentiler var

Orada bir gelişme olursa bu tavrı benimser. Şenol Hoca, "Nasılsa şampiyonluk mücadelesi vereceğiz, puan farkı lehimize olabilir, ikinci yarının ilk 10 haftası da cabası.

 

Orada bir gelişme olursa bu tavrı benimser. Şenol Hoca, "Nasılsa şampiyonluk mücadelesi vereceğiz, puan farkı lehimize olabilir, ikinci yarının ilk 10 haftası da cabası. Puan farkını düşünmüyoruz, sonraki haftaları kazanmak istiyoruz. böyle bir oyun istiyoruz." Fiş ve kanat takviyesi sorun değil. Dele Alli'nin antrenman kampındaki performansı bence hocanın istediği kadar iyi olur, ardından devre arası transfer döneminde Talisca veya benzeri bir underoverbet oyuncu  Beşiktaş'ın günlüğüne gelir. Özel bir oyun. Çalhanoğlu'nun golü 2-1'lik galibiyet. A Milli Futbol Takımı, Çek Cumhuriyeti ile Gaziantep'te özel bir maçta karşı karşıya geliyor. Milli takım 2-1 kazandı.

Türkiye'yi galibiyete taşıyan goller Enes Ünal ve Hakan Çalhanoğlu'nun 56. golü oldu. Çekya'nın tek golü. Vaclav Cerny tarafından kaydedilen dakikalar. A Milli Futbol Takımı, İskoçya'yı ilk özel mücadelesinde Diyarbakır'da  aynı skorla yendi. Beşiktaş hentbol takımı Yurtbay Seramik, Sırp oyuncu Nikola Arsenic'i kadrosuna kattı. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Nikola Arsenic'e başarılar diliyor, şanlı formamızı giyen Beşiktaş Yurtbay Seramik takımına önemli bir hizmet vereceğine inancımız tam." 26 yaşındaki 1.92 yaşındaki oyuncu, SKKP Handball Brno, HC AIK Stockholm, AHC Potaissa Turda ve HC Voyvodina kulüplerinde forma giydi. Türkiye Futbol Federasyonu, hakem Cüneyt Çakır için doğum günü partisi düzenledi. Uluslararası arenadaki en başarılı Türk hakem olan ve sezon başında kariyerini underoverbet giriş sonlandıran Çakır, Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçta 5 dakika dikkat çekmek için UEFA'dan  özel izin aldı. Beşiktaş kadın basketbol takımının başına bir kez daha geçen Aziz Akaya, ilk maçta ilk galibiyetini aldı. Beşiktaş Kadınlar sezona Hatayspor'u deplasmanda aldığı ilk galibiyetle 0-5 başladı ancak Ayhan Avcı yollarını ayırdı ve görevi eski teknik direktörlerden Aziz Akkaya devraldı. Akaya döneminin 3. startında Beşiktaş, açılış maçında Rize Belediyespor'u konuk ediyor. 'BEŞİKTAŞ büyük fırsatı kaçırdı' Geçen sezonun sonuna bakıldığında Beşiktaş'ın birçok oyuncuyla olan sözleşmesi sona erdi. Yeniden yapılanma süreci başladı. Bu noktada Beşiktaş çok önemli bir fırsat yakaladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.