Real Betis, başarılı stoperle 10.5 milyon Euro'ya anlaştı

Real Betis, başarılı stoperle 10.5 milyon Euro'ya anlaştı

Real Betis'te dört yıl görev yapan 31 yaşındaki oyuncu, sezon başında 1.25 milyon Euro'ya Trabzonspor'a geçti.

Real Betis'te dört yıl görev yapan 31 yaşındaki oyuncu, sezon başında 1.25 milyon Euro'ya Trabzonspor'a geçti. İspanyol oyuncu, Trabzonspor formasıyla  11 maça çıktı ve bir Premier Lig golü kaydetti. Bartra, Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde ve Avrupa Ligi'nde toplam sekiz kez forma giydi.

Önce paylaş, sonra kes

Marc Bartra'nın model Jessica Goicoechea ile birlikte olduğu iddiaları İspanyol medyasında yer aldı. Bunun üzerine Batra, "Hepsi yalan. O kimseyle değil ve iyi ki de öyle.Marc Bartra, Instagram'da Jessica Goicoeche ile çekilmiş bir fotoğrafını hikaye olarak yayınladı ve saniyeler içinde hızla sildi. Fenerbahçe'de görev süremin başında Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un ismini kendisi almıştı. Takımın teknik direktörlüğü ile tanıştırılmış, buraya betitbet geldiği günden itibaren birçok kulüp tarafından adından söz ettirmiştir. Brezilya medyasında yer alan haberlere göre Jorge Jesus'un adı  Brezilya takımı Flamengo'nun gündemine girdi. Rossoneri, Portekizli teknik direktörün ilgisini çekti. Brezilya medyası Flamengo'nun teklifini ve Jorge Jesus'un ayrıntılarını bildirdi.

Bir yıllık sözleşmenin imzalanması

Fenerbahçe, dönem başında tanıştığım birçok teknik kadroya rağmen takımın sorumluluğunu Jorge Jesus'a verdi. KAP'a yapılan açıklamada, Portekizli teknisyenin bir yıllık sözleşme karşılığında 3 milyon euro alacağı söylendi. Şirketimizin, 2022-2023 futbol sezonu için A futbol takımının teknik direktörü olarak görev yaptığı görevler için Bay Jorge Fernando Pinheiro de Jesus ile anlaşması vardır.

YENİ SÖZLEŞME TEKLİFİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde Gabriel Jesus ailesiyle yemek yedi. Başkan Ali Koçi'nin yeni sözleşme konusunu ilk kez resmi betitbet giriş olarak gündeme getirdiği ve Jorge Jesus'a "2024'e kadar bizimle kalmasını" söylediği bildirildi. Edinilen bilgilere göre başarılı teknik direktör, Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve sadece yeni bir kontrat düşünmek istediğini söyledi. İsa'nın konuyu ailesiyle tartıştığı ve ardından kararını hükümete bildirdiği bildirildi. Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin Başakşehir'i Kadıköy Vague'de 1-0 yenmesinin ardından gelen yeni sözleşme teklifiyle ilgili soruları yanıtlıyor. Portekizli öğretmen "Mayıs sonuna kadar bir sözleşmem var ve şimdi bunun hakkında  konuşmak istemiyorum" diyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.