Red Bull Campus Clutch, profesyoneller tarafından düzenlenen bir yarışmadır

Red Bull Campus Clutch, profesyoneller tarafından düzenlenen bir yarışmadır

 Red Bull, bu yarışmalar aracılığıyla oyun endüstrisini ve espor oyuncularını destekliyor. 'Birbirimize güveneceğiz ve başaracağız'

 Red Bull, bu yarışmalar aracılığıyla oyun endüstrisini ve espor oyuncularını destekliyor. 'Birbirimize güveneceğiz ve başaracağız' Türkiye'nin şampiyonluğunun sürpriz olmadığını söyleyen Mustafa Tabakoğlu, "Dünya Finallerinde tek hedefimiz şampiyonluk. Ekip olarak birbirimize güvenip fark yaratacağız ve başaracağız. Bu oyunların yardımıyla Red Bull  birçok oyuncunun yolunu açtı ve geleceğini şekillendirdi. O yüzden oyun hayatına çok şey kattığını düşünüyorum” dedi.

İtalya'nın Piedmont kentinde düzenlenen 28. Avrupa Kros beturpi Şampiyonası'nda Türk takımı U20 bayanlar kategorisinde ikinci oldu. 2013 yılından bu yana Türkiye, Avrupa kros yarışmalarında da madalya geleneğini sürdürmektedir. Ay Yıldızlılar, 15 sporcuyla gittikleri Torino'dan U20 bayanlar kategorisini ikinci sırada tamamladı. Türkiye, U20  bayanlar müsabakasını Ayça Fidanoğlu (7.), Edibe Yağız (8.) ve Pelinsu Şahin (10.) ile ilk 10'a girerek toplam 25 puanla podyumda tamamladı. U20 Kadınlar U20 Şampiyonası'nda İspanya takım şampiyonluğunu kazanırken, Alman takımı da Türk takımının ardından üçüncü oldu. U20 erkekler grubunda İsmail Taşhurek bireysel olarak 10. sırada yer alırken,  Türkiye 53 takım puanı ile Avrupa'da dördüncü sırada yer alıyor.

Yasemin Can sakatlandı

Dört kez Avrupa Büyükler Bayanlar Şampiyonu olan Yasemin Can dördüncü turda sakatlandı, bitiş çizgisine ulaşamadı ve yarıştan çekildi. Bu yarışmada Emine Hatun Tuna-Mechaal 38., Hasret Kaya-Alıcı  42. oldu. Sona gel. Milli takım, bitiş çizgisine ulaşacak betrupi giriş üç sporcusu olmadığı için grup klasmanından çıkarıldı.

Vitor Pereira ile yaşadığım hayal kırıklığından sonra takım, görev süremin sonuna kadar İsmail Kartal'a devredildi. Karthal, Fenerbahçe'yi yeniden gökyüzüne salarak camiadaki tüm kara bulutları dağıttı. Başkan Alikoç ve ekibi, yeni sezona başlayan ve teknik direktör istifasını yaşayan uzun süredir beklenen Kartal ile yollarını ayırdı.

Yabancı teknik direktör devamı...

Huang Hailan'ın yönetimi bu sonucu takıma A Plus yabancı  bir teknik direktör getirmek için kaydetmesine rağmen, uzun bir mücadelenin ardından Jorge Jesus kabul etti. Benfica ile yollarını ayıran Portekizli teknik direktör, 3 Haziran'da resmen Kanaryalar'a teslim eden sözleşmeye imza attı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.