Rekorların takımı Seyrantepe Of

Rekorların takımı Seyrantepe Of

İstanbul U-14 Ligi 4. Grubta rekor kırarak şampiyon olan Seyrantepe Ofspor, son maçında Kağıthane Hasbahçe Stadında grubun güçlü takımı Tunaspor'u misafir etti.

 İstanbul U-14 Ligi 4. Grubta rekor kırarak şampiyon olan Seyrantepe Ofspor, son maçında Kağıthane Hasbahçe Stadında grubun güçlü takımı Tunaspor'u misafir etti. 


Kendi saha ve seyircisinin önünde futbol resitali sunan Mustafa Atasoy'un ögrencileri oyunun tamamında  çok üstün bir performans sergilediler. Seyrantepe Ofspor maçın ilk yarısı Musa'nın attığı gol ile 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya değişiklik yaparak başlayan Mustafa Atasoy, Otay'ın yerine Tufan'ı, Vedat'ın yerine Görkem'i, Taner'in yerine Eren'i Navdar'ın yerine Kadir'i Onur'un yerine Hançer'i alarak başladı. Seyrantepe Ofspor herzaman oynadığı başarılı oyununa bir yenisini ekleyerek seyir zevki yüksek bir oyun ortaya koyarak mücadeleden 4-1'lik galibiyetle ayrılmayı bildi. Maçın gollerini Furkan, Görkem, K.Kasıne attılar. Tunaspor'un golü Eren'den geldi. 
Seyrantepe Ofspor'lu futbolcular hem namağlup şampiyon olmanın tadını çıkarırken, hemde rakip fileleri 153 kere havalandırmanın mutluluğunu yaşadılar. Seyrantepe Ofspor kendi kalesinde sadece 10 gol görerek 143 averaj yaparak bir rekora da imza atmış oldu.
Seyrantepe Ofspor Teknik Direktörü Mustafa Atasoy'un takımının her zaman disiplinli olması, taraftarına, Saha Komserine ve maçın hakemine hep saygılı olmalarından dolayı kendisini kutlar ve İstanbul elemelerinde kocaman başarılar diliyoruz. Teknik Direktör Mustafa Atasoy'u  ve ögrencilerini daha yüksek yerlerde göreceğimizden Türk futboluna yeni yıldızlar kazandıracağına eminiz. Maç sonrası yaşanan kutlamalar adeta göz kamaştırdı. Takımın organize ettigi şampiyonluk yemeğide bir okadar güzeldi. Emeği, desteği olan basta vefakar taraftarımıza (Kıymetli Velilere
) Başkanımız Hasan Cevahir'e hatırşinas hocaların hocası sayın A. Bülent Özsoy'a ve herkese saygılarımızla. 




Haber-Foto : Kadir Özvatan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.