Sadece ne yaptığımız önemli

Sadece ne yaptığımız önemli

Şampiyon olacağımızı tüm kalbimle söylemek istiyorum" dedi. İşte Gedson'ın özel röportajının genel özeti."Memnun oldum insanlar benim transferimden memnun.

Şampiyon olacağımızı tüm kalbimle söylemek istiyorum" dedi. İşte Gedson'ın özel röportajının genel özeti."Memnun oldum insanlar benim transferimden memnun. Her kesimden sevgi ve saygı görüyorum. İnsanlar için ne kadar değerli olduğunu anlatıyor. Böyle bir ailenin parçası olmaktan gurur duyuyorum. Herkesin mülkiyeti beni şaşırtıyor, sadece yaşanabilir bir durum. Taraftarlarımız takımımızın en önemli parçasıdır. Onları mutlu edeceğiz. Hepimiz dışarı çıkıp bunun için  savaşacağız. Birlikte mutlu sona doğru yürüyeceğiz"

"Beklentileri karşılamalıyız"

"Beklentiler var. Oldukça da yüksek. Onunla gerçekten tanışmamız gerektiğini hissediyorum. Bu bilinçle çalışıyorum ve yaşayacağım. Diğer takımların şampiyonluk yarışında ne yaptıklarıyla hiç ilgilenmiyorum. Sadece ne yaptığımız önemli. Kesinlikle betwoon şampiyon olacağımızı tüm kalbimle söylemek istiyorum. ”

'Ekibin bir parçasıyım'

"En iyi kulüpte  oynuyoruz. Kendimi özel görmüyorum. Diğer arkadaşlar ne derse desin, ben de öyleyim. Ben sadece ekibin bir parçasıyım. Bana değil bize bakıyorum. Bu bir ekip işi ve biz birbirimizi tamamlıyoruz. ”

'Her yerde oynuyorum'

"Bazıları en iyi yerin neresi olduğunu söylüyor. Orta saha benim için kolay. Ben bu alanda bir oyuncuyum. Hocam başka bir yere koyarsa sorun olmaz. Ben her yerde oynayabilen bir oyuncuyum. 6-8-10 sayıları umurumda değil. Bu oyundaki numaralı betwoon giriş konumlar sadece sayılardır.

"İstanbul'da en büyük sorunum ailemden uzakta ve yalnız kalmak. Ailem ve arkadaşlarım orada. Hepimiz bana karşı çok iyiyiz. Yemekler harika. Bulunduğum bölgeler, her şey yolunda. Tek sorun trafik. "

"Okul olmak isterdim"

"Ben bir futbol tutkunuyum. Ronaldo ve Messi hayranıyım. Rol yapma etkinlikleri için örnek adaylar. İkisini karşılaştırmayacağım. Yanlış olduklarını öğrendim. Ben bir Ronaldo vatandaşıyım. milli takım lideri. Ama ikisine de teşekkürler. Dünya futboluna inanılmaz katkıları için onlara teşekkür edilmeli. Hiçbir futbolcu benim rol modelim değil. Oynamayı ve izlemeyi severim. Ama hayatımda kimse böyle olmayacak, böyle olmayacak. Kendim bir okul olmak istiyorum. Fark yaratarak. Katkıda bulunarak. Vurmak. ” “Her lig benzersizdir. Portekiz, UFA'lar ve gençler için yol açık. Birçok genç yetenek hayallerine giden yolu açabilir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.