Samet Akaydın yuvada kaldı

Samet Akaydın yuvada kaldı

Spor Toto 2.Ligin yeni ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor, iç transferde takım kaptanı Samet Akaydın’la yeniden anlaştı.

Spor Toto 2.Ligin yeni ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor, iç transferde takım kaptanı Samet Akaydın’la yeniden anlaştı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza törenine Sancaktepe Belediyespor Başkanı Başkanı Mehmet Genç’de hazır bulunurken başarılı oyuncu imza sonrası yaptığı açıklamada " Dördüncü sezonumu yaşayacağım çok sevdiğim kulübümde kaldığım için çok mutluyum, transferimde emeği geçenlere teşekkür ederim. İnandığım değerlerin arkasından giderim nerede değer görüyorsam onu hissedersem orada kalırım Sancaktepe Belediyespor ile 1yıl daha anlaşmış bulunmaktayım, burası benim evim gibidir. Allah iki taraf içinde hayırlısını nasip etsin " dedi.

Samet Akaydın kimdir?

Güçlü fiziği, savaşçı futbolu ve attığı gollerle taraftarında sevgilisi olan Samet Akaydın Futbola 2004 Yılında Trabzon İdman Ocağı altyapısında başlayan 1994 Doğumlu başarılı stoper, transfer olduğu ve 3 sezon oynadığı Boluspor’da profesyonel oldu. Daha sonra Arsinspor’da 2 sezon oynayan oyuncu son 4. sezonuna imza attı.

Başarılı oyuncunun kariyerinde U21 Liginde 54 maçı ve 8 golü, Türkiye Kupasında 9 maçı, TFF 3.Ligde 103 maçı ve 7 golü bulunuyor.

Murat Nazik

samet-akaydin.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.