Şampiyon Beşiktaş...

Şampiyon Beşiktaş...

İstanbul U-13 Ligi 42. Gurupta Şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Beşiktaş, son maçında Fulya tesislerinde Sancaktepe Belediyespor ile karşılaştı. Başlamasından bitimine kadar üstün oynayan Şampiyon Beşiktaş maçı 5-0 rahat kazandı.

Şampiyonluğunu geçen hafta deplasmanda Pendikspor'u 2-1 yenerek ilan eden Beşiktaş, guruptaki son maçını sıralamada üçüncü sıradaki Sancaktepe Belediyespor ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan Beşiktaş 3. dk. Kartal'ın kafa golü ile maça 1-0 önde başladı. Hızını kesmeden ataklarını arttıran Beşiktaş, 12. dk. sağdan Berkay'ın yaptığı ortaya Kartal iyi yükselip takımının ve kendisinin ikinci golünü Sancaktepe ağlarına yolladı 2-0. Oyunun tamamında üstünlüğünü elden bırakmayan Beşiktaş, 20. dk. üçüncü golüde buldu, 20. dk. Okan'ın kulladığı korner atışına Berkay iyi yükselip kafa ile topu filelere yollayınca durum 3-0 oldu. ilk yarıda evsahibi Beşiktaş'ın 3-0 üstünlüğü ile geçildi.
İkinci yarıyada hızlı başlayan Beşiktaş ilk atağında, oyuna ikinci yarı giren Paşa'nın ayağından bulduğu gol ile durumu 4-0 yaptı. Sancaktepe Belediyespor kontra toplarla azda olsa yakaladığı pozisyonlarda Ali Cebir, Murat ve Adnan ile başarılı olamadı. Maçın uzatma dakikalarında sahneye çıkan Yiğit attığı güzel gol ile maçın skorunu tescil etti. Maç sonu Sancaktepe Belediyespor takımı futbolcularının Şampiyon Beşiktaş'ı tebrik edip alkışlamalarına Beşiktaş'lı futbolcularında karşılık verip birbirlerine sarılması güzel görüntülerin olmasına sebeb oldu. Beşiktaş tribünlerinin misafir Sancaktepe takımını tribüne çağırıp alkışlamaları maçın en güzel görüntüleri oldu. Şehri İstanbul ekibi olarak Şampiyon olan Beşiktaş U-13 takımını ve hocası Ozan Köprülü'yü tebrik eder, Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz.










BEŞİKTAŞ  5  - SANCAKTEPE  BLD.  0

SAHA : Fulya
HAKEM : Oktay Önge ****
SAHA KOMSERİ : Mehmet Çelikbaş
BEŞİKTAŞ : Doğukan ***, Batuhan ***, Muhammed ****, Yiğit ***, Muhammed ***, Okan ****, Ertuğrul ****, Berkay ****, Anıl ****, Kartal ****, İlkay ***
YEDEKLER : Deniz, Erdem, Oktay, Enes,Emirhan, Paşa, Tunahan,
SANCAKTEPE BLD. : Anıl ***, Samet **, Muharrem ***, Fırat ***, Selahattin ***, Erkan ***, Murat **, Enes **, Muhammet **, Adnan ***, Ali ***
YEDEKLER : Arda, Ozan, Mücahit, Bora, Ayhan, Cevahir, Adem






Maçta iki gol atıp, oynadığı oyunla herkesi kendine hayran bırakan Kartal Kayra Yılmaz



Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.