Şampiyon Çekmeköyspor

Şampiyon Çekmeköyspor

İstanbul U/19 Ligi 22. Grubun lideri Çekmeköyspor son maçında şampiyon oldu.

İstanbul U/19 Ligi 22. Grupta Çekmeköyspor şampiyon oldu.

Dudullu Spor sahasında Çakmak Spor’un konuğu olan Çekmeköyspor maçın ilk 10 dakikalık kısmında Yusuf’un harika aşırtma vuruşu ve Onur’un ceza sahası içinde ki plase vuruşlarıyla maçta 2-0' lık üstünlüğü ele geçirdi. İlk yarının bitimine 5 dakika kala sağdan ceza sahası içine çalımlarla giren Yusuf arka direkte topu Ufuk’la buluşturdu Ufuk topu zorda olsa ağlara yolladı ve Çekmeköyspor’u 3-0 üstünlüğe taşıdı.

İkinci yarıda da oyunun hakimi olan Çekmeköyspor bitime dakikalar kala yediği golün ardından maçtan 3-1’lik üstünlükle ayrılarak 22. Grupta Ortaçeşme’nin 2 puan önünde şampiyonluğunu ilan etti.

A takımda da Aynı Senaryo…

Bu sezon 1. Amatör ligde rekorlar kırarak şampiyon olan Çekmeköyspor A takımı sezonu genç takımda olduğu gibi Ortaçeşme’nin üzerinde şampiyon tamamlayarak 1 üst lige yükselme başarısı göstermişti. Sezon başında yeniden yapılanmaya giden Çekmeköy ekibi bu sezon a takım ve genç kategoriler olmak üzere 3. şampiyonluğunu elde etti.

Alışkanlık Yaptı
 ...
A takımı namağlup Süper Amatör lige taşıyan Aydın Dursun bu başarının ardından genç takımıda bir üst lige taşıdı. Sezon başından beri genç takım ve A takım başında bulunan Aydın Dursun, çıktığı tüm kategorilerde A genç takımıyla sadece 1 maç kaybetti. Son iki sezonda Şilespor ve Çekmeköyspor’u Süper Amatöre çıkaran Dursun, yönettiği takımlarda kendi evinde rakiplerine puan dahi vermedi. Aydın Dursun’un yardımcılığını genç yardımcı Özgür Arslan yapıyor. Özgür Arslan kazandığı deneyimlerle ilerleyen yıllarda adından söz ettirecek bir teknik direktör adayı. Maç sonunda Şampiyonluğu ilan eden takımı Başkan Tuncay Meriç Taraftar Kulübü Başkanı Sertaç Sert tebrik etti. Çekmeköyspor kaptanları Ahmet Yeşiltaş ve Muammer Özenen, takımın başarılı futbolcuları Yasin Akkoş ve İsmail Aksu bu önemli maçta genç futbolcuları yalnız bırakmadılar.



















Haber-Foto : Muammer Özenen

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.