Şampiyon İFA Spor

Şampiyon İFA Spor

İstanbul Süper Amatör 3.Grupta mücadele eden İFA Spor, ligin 24. ve son maçında Bayrampaşa Belediye Stadında Terazidere Spor ile yapacağı karşılaşmada rakibin 7 kişi gelmesi sebebiyle maçı hükmen 3-0 kazanarak, tarihini de süper amatör liginde ilk şampiyo

 İstanbul Süper Amatör 3.Grupta mücadele eden İFA Spor, ligin 24. ve son maçında Bayrampaşa Belediye Stadında Terazidere Spor ile yapacağı karşılaşmada rakibin 7 kişi gelmesi sebebiyle maçı hükmen 3-0 kazanarak, tarihini de süper amatör liginde ilk şampiyonluğunu kazandı.


Binlerce İFA Spor taraftarının geldiği maçta, takımlar sahaya çıkarken tribünlerde şampiyonluk marşları söylenmeye başlandı. Maçın hakeminin kurallar gereği maçı hükmen 3-0 İFA Spor’a verirken futbolcuları ve teknik heyeti şampiyonluklarından dolayı tebrik etti.

Uzun yıllardır Süper Amatörde oynayan İFASPOR bu ligde ilk şampiyonluğunu kazanmış oldu, bununla birlikte ulusal medyada; başta spor gazeteleri Fanatik ve Fotomaç'ta yeralan Türkiye futbol tarihinde amatör futbol müsabakalarında seyirci rekorunu, geçen hafta oynadığı İstanbul spor müsabakasında kırarak, kırılması zor bir rekora da imza attı.

 

Bayrampaşa Belediye Stadında başlayan şampiyonluk gösterileri İFA Spor Kulübü Onursal Başkanı Selahaddin Özgündüz’ün alana gelmesi ile daha da alevlendi taraftarlar hep bir ağızdan onursal başkanımıza sevgi gösterilerinde bulundu.
 

Kulüp Başkanımız Mehti ŞEREN kazanılan şampiyonluk kupasını, yönetimi adına onursal başkanımız Selehattin ÖZGÜNDÜZ'e teslim etti.


İFA Spor staddan üstü açık takım otobüsü ile ayrılırken önde takım otobüsü arkasında taraftarların araçları ile konvoy şeklinde İstanbul’da şampiyonluk turu attılar.

Araçların ilk durağı Bağcılar İmam Ali Camii olurken başkan Mehti Şeren Bağcılar İmam Ali Camii Alimi ve CABİR Başkanı H.Hasan Karabulut’a şampiyonluk kupasını takdim etti.

Bağcılar’dan sonra uzun konvoy ve meşale gösterileri ile Halkalı Zeynebiye Camii’ne doğru ilerleyen görkemli kalabalık kendisini halkalıda bekleyen binlerce taraftarı ile şampiyonluğu doyasıya kutladı. Atılan havai fişekler ve yanan meşaleler ile Zeynebiye caddesi muhteşem bir atmosfere büründü.

İFA Spor Yönetimi Teşekkürlerini İletti.

Şampiyonluk için çıktığımız bu yolda 11.hafta liderliği rakibimizden devraldık ve bugün 24.hafta sonunda liderlik koltuğunu bırakmadan şampiyon olarak grubumuzu tamamlarken, şükürler olsun ki süper amatörde alınan bu ilk şampiyonluk bizlere nasip oldu.

İFA Spor yönetimi olarak öncelikle A takım hocamız Oğuz Karakaya’ya, Kaleci Antrenörü Mesut Bozkurt’a ve başta takım kaptanımız Okay olmak üzere tüm futbolcularımıza, Kulüp müdürümüz Kahraman Bey’e, Malzemecimiz Turgay Alçiçek’e taraftarlarımıza ve bize maddi manevi destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ederken maddi destek veren taraftarlarımızın emeklerinin karşılıklarını şampiyonluk ile vermekten onur duyduğumuzu bildiriyoruz.

Özellikle Onursal Başkanımız Selahaddin Özgündüz’ün maddi ve manevi desteği için ve onunla beraber bu davaya gönül vermiş Zeynebiye hareketinin önemli isimlerinden değerli büyüğümüz H.Hamit Turan’a teşekkürlerimizi bildiriyoruz.

Küçükçekmece Belediyesine, Küçükçekmece Belediyesi Kulüpler birliği Başkanı Seymen Gençtürk’e, Küçükçekmece Belediyesi Spor Şefi Battal Kor’a, Küçükçekmece Ulaşım Müdürlüğüne ve Şişli Belediye Başkanı aynı zamanda İstanbul Büyük Şehir Belediye başkan adayı Sayın Mustafa Sarıgül’e katkılarından teşekkür ediyoruz.

İFA Spor Kulübü Yönetimi
















Haber - Foto : M.Ali Baydemir
kaynak : ifaspor.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.