Şampiyon Modafen

Şampiyon Modafen

İstanbul U-16 ligi 34. grubta yenilgisiz lider Modafen, Alemdağ Stadında grubun güçlü takımlarından İstanbul Altınorduspor'u misafir etti. Zevkli geçen mücadeleyi her iki yarıdada attığı gollerle 3-0 kazanan Modafen takımı ligin bitimine son iki maç kala

İstanbul U-16 ligi 34. grubta yenilgisiz lider Modafen, Alemdağ Stadında grubun güçlü takımlarından İstanbul Altınorduspor'u misafir etti. Zevkli geçen mücadeleyi her iki yarıdada attığı gollerle 3-0 kazanan Modafen takımı ligin bitimine son iki maç kala şampiyonluğunu ilan etti.

Burak Aksu, Çiğdem Gül Yazıcı ve Bengü Kayalak hakem triosunun yönettiği mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Modafen 10.dakikada kaptan Batuhan'ın attığı şık golle 1-0 öne geçti. Karşılıklı geçilen ataklarda Modafen'in üstün olduğu gözlerden kaçmadı, Modafen'in yaptığı ataklara İstanbul Altınordu defansı başarı şekilde savunma yaparak farkın açılmasına izin vermedi. İlk yarı Modafen'in 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya Modafen gol ile başladı, Yunus Emre attığı güzel golle takımını rahatlatan golü kaydetti 2-0. Skor üstünlüğünü eline alan Çekmeköy temsilcisi 50.dakikada maçın yıldızı ve kaptanı Batuhan'ın ayağından bulduğu gol ile durumu 3-0 yaptı. Bu gol ile iyice rahatlayan lider Modafen oyunu rölantiye alıp oyuncu değişiklikleri ile skoru korumayı bilip maçı 3-0 kazandı. Bu galibiyetle Modafen takımı son iki haftaya girilirken şampiyonluğunu garantilemiş oldu.


























Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.