Şampiyon Sultanbeyli Belediyespor oldu

Şampiyon Sultanbeyli Belediyespor oldu

İstanbul U19/1 Ligi 20.Grubta ilk iki sırayı paylaşan Sultanbeyli Belediyespor ile Kartal Bulvarspor'un Baraj mücadelesi Selimiye Stadında oynandı. Çekişmeli geçen mücadeleyi 4-0 kazanan Sultanbeyli Belediyespor, grubu şampiyon tamamlayarak İstanbul eleme

İstanbul U19/1 Ligi 20.Grubta ilk iki sırayı paylaşan Sultanbeyli Belediyespor ile Kartal Bulvarspor'un Baraj mücadelesi Selimiye Stadında oynandı. Çekişmeli geçen mücadeleyi 4-0 kazanan Sultanbeyli Belediyespor, grubu şampiyon tamamlayarak İstanbul elemelerinde oynamaya hak kazandı.

Sertan Bakan, Efe Kurtuluş ve Çağdaş Geçgel'in yönettiği mücadeleye hızlı başlayan Sultanbeyli Belediyespor 3.dakikada öne geçti, İbrahim'in ceza alanı içine ortaladığı topa iyi yükselip kafa ile topu ağlarla buluşturan Caner takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Yediği golün etkisi ile daha fazla atak yapmak isteyen Kartal Bulvarspor yaptığı ataklarda Sultanbeyli Belediyespor defansını ve kaleci Sami'yi geçmekte zorlandı. İlerleyen dakikalarda daha çok gol pozisyonuna giren Sultanbeyli temsilcisi 30.dakikada farkı açtı, karambolde topa son dokunan Muhammed skoru 2-0 yaptı. Skor üstünlüğünü elinde tutup etkili bir şekilde Kartal Bulvar kalesine giden Yeşil Beyazlılar 38.dakikada Güven'în güzel golü ile ilk yarıyı 3-0 önde kapadılar.

İkinci yarıdada etkili futbolunu sürdürüp rakibinin ataklarını başarı ile savunan Sultanbeyli Belediyespor 60.dakikada Frikikten İbrahim'in mükemmel golü ile maçın sonucunu belirledi 4-0.
Bu galibiyet ile grubunu şampiyon olarak tamamlayan Sultanbeyli Belediyespor, İstanbul elemelerindeki rakibini beklemeye başladı.




















Sultanbeyli Belediyespor A takım teknik sorumlusu Hüseyin Aydoğan, genç takım maçına gelerek teknik heyete ve futbolculara moral verdi.

Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.