Şampiyon Yıldız

Şampiyon Yıldız

İstanbul U-19/2 ligi 7. Gurubun son maçında şampiyonluğun iki adayı Yıldız ve İstinye spor Beşiktaş Çilekli stadında karşılaştı. Karşılaşma süresince üstün bir oyun sergileyen Yıldız takımı 3-0’lık net skorla şampiyonluğunu ilan etti.

 Gurubunda 36 puanla lider olan Yıldız 34 puanla 2. Sıradaki İstinye’yi konuk etti, şampiyonluk için beraberliğin yettiği Yıldız karşılaşmaya kontrollü bir oyunla başladı. Daha sonra oyunun kontrolünü eline geçiren Yıldız İstinye karşısında ataklarını sürdürdü ve 32. Dakikada kullanılan serbest vuruşla Baran Yıldızın ilk golünü kaydetti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya çok daha istekli başlayan Yıldız İstinye karşısında üstünlüğü iyice eline aldı ve kazanılan serbest vuruşta 50. Dakikada Kürşad mükemmel bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-0 geriye düşen İstinye bu andan sonra ataklarını artırmaya başlasa da 82. Dakikada kaptan Ufuk’un kırmızı kart görmesiyle oyundan düştü.  90+1. Dakikada kontratakta topla buluşan Cem attığı golle son sözü söyledi ve Yıldız şampiyonluğunu ilan etti.

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle sevinç gösterilerine başlayan Yıldız takımı taraftarına koştu. Coşkulu kutlamanın ardından TFF İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ufuk Tatar elinden kupalarını aldılar.
 SAHA : Beşiktaş Çilekli
 HAKEM : Serhat Tan **** .
KOMSER : Niyazi Ertürk

YILDIZ: Furkan ****,Şafak Emre ****, Burak ****, Mehmet Can ****, Yusuf ****, Burak Can ****, Göktürk ****, Kürşad ****, Ali Melih ****, Cem ****, Baran ****

YEDEKLER: Kaan, Utku, Okan***, Burak, Berk, Musab, Uğurcan

İSTİNYE :  Murat***, Yunus **, Yener Ali **, Miraç **, Yasin ***, Ufuk ***, Enes **, Melik **, Şükrü **, Emircan ***, Muzaffer ***

YEDEKLER: Ertaş, Görkem, Metin, Samet, Cengiz, Emre

GOLLER : dk. 32 Baran, dk. 50 Kürşat, 90+1 Cem KIRMIZI KART: dk 82 Ufuk (İstinye)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.