Sancaktepe Belediyespor A Takım Seçmeleri yapılıyor

Sancaktepe Belediyespor A Takım Seçmeleri yapılıyor

Profesyonel 3.lig temsilcilemizden Sancaktepe Belediyespor Amatör futbolcular arasında A takım seviyesinde oynayabilecek kapasitedeki oyuncuları belirlemek için seçme yapıyor.

Profesyonel 3.lig temsilcilemizden Sancaktepe Belediyespor  Amatör futbolcular arasında A takım seviyesinde oynayabilecek kapasitedeki oyuncuları belirlemek için seçme yapıyor.

 

27 Haziran Cumartesi günü başlayacak ve 4 gün devam edecek seçmeler Sancaktepe Şehir Stadında Saat 16.00 da başlayacak.

Sancaktepe Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şube Sorumlusu Hasan Kaloğlu Sancaktepe ve çevre ilçelerdeki Amatör spor kulüplerinde futbol oynayan yetenekli futbolcuları bu seçmelere davet etti.

Hasan Kaloğlu Profesyonel 3.ligde Sancaktepe Belediyespor takımında oynayabilecek kapasitede kendine güvenen gençlerin seçmelere katılmalarını istedi.

1992-93-94-95-96-97 ve 98 doğumluların futbolcuların katılması beklenen seçmeler, Sancaktepe Belediyespor Teknik Direktörü Ömer Can Göksu gözetiminde yapılacak ve yetenekli oyuncular tespit edilecek.

Seçmelere katılmak isteyenlerin malzemeleri ile birlikte belirtilen gün ve saatlerde Sancaktepe Şehir Stadında olmaları gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum