Sancaktepe Belediyespor, Eyüpspor'u eli boş gönderdi

Sancaktepe Belediyespor, Eyüpspor'u eli boş gönderdi

U-14 Coca-Cola Gelişim ligi Marmara 2 grubu takımlarından Sancaktepe Belediyespor, Hakan Şükür Stadında grubun güçlü takımlarından Eyüpspor'u misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi ev sahibi Sancaktepe Belediyespor oynadığı güzel futbolla 3-1

U-14 Coca-Cola Gelişim ligi Marmara 2 grubu takımlarından Sancaktepe Belediyespor, Hakan Şükür Stadında grubun güçlü takımlarından Eyüpspor'u misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi ev sahibi Sancaktepe Belediyespor oynadığı güzel futbolla 3-1 kazanmasını bildi.

Muhammed Numan Demir, Onur Çakır ve Mustafa Ölçüm hakem triosunun mükemmel şekilde yönettiği mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekip Sancaktepe Belediyespor, 10.dakikada Muhammed Furkan ile 1-0 öne geçti. Oyun üstünlüğünü elden bırakmayan Kırmızı Beyazlılar 16.dakikada farkı arttırmayı bildi, Muhammed Furkan attığı güzel golle hem kendisinin hem takımının ikinci golünü Eyüpspor filelerine yolladı. İlk yarı Sancaktepe Belediyespor'un 2-0 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıda skor üstünlüğünü elinde bulunduran Sancaktepe temsilcisi Samet ile bir gol daha bularak skoru 3-0 yaptı. İlerleyen dakikalarda Eyüpspor'un Kaan ile bulduğu gol sadece maçın skorunu belirledi 3-1. Önümüzdeki hafta Sancaktepe Belediyespor Kartal deplasmanına giderken, Eyüpspor ise evinde Darıca Gençler Birliğini misafir edecek.




















Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.