Sancaktepe Belediyespor Karagümrükspor’u eli boş yolladı

Sancaktepe Belediyespor Karagümrükspor’u eli boş yolladı

Bölgesel Gelişim U19 Liginin şampiyonluk adayı takımlarından Sancaktepe Belediyespor ile Karagümrükspor Sarıgazi Stadında karşılaştılar.

Bölgesel Gelişim U19 Liginin şampiyonluk adayı takımlarından Sancaktepe Belediyespor ile Karagümrükspor Sarıgazi Stadında karşılaştılar.

Grubun iki iddialı takımının maçında saha ve seyirci avantajını iyi kullanan Sancaktepe Belediyespor mücadeleyi 2-0 kazanarak sahadan 3 puanla ayrılan ekip oldu.

Sercan İçöz, Mesut Kırbaş ve Mustafa Zengin’in yönettiği mücadeleye ev sahibi Sancaktepe Belediyespor Alihan, Berk, Muhammet, Samet, Semih, Ahmet, Yasin, Batu, Doğukan, Anıl, Emre onbiri ile sahadaki yerini aldı. Konuk ekip Karagümrükspor Ömer, Murat, Ali, Yusuf, Erkan, Egemen, Mustafa, Yiğit, Emre, Efkan ve Diyar on biri ile mücadeleye başladı.

Mücadelenin ilk dakikalarına baskılı başlayan Sancaktepe Belediyespor 6.dakikada defansın hatasını iyi değerlendiren Anıl Kara’nın golü ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarısı büyük çekişme içinde oynanan karşılaşmada golü bulan ev sahibi ekip oldu. Kırmızı Beyazlılar 62.dakikada kaptan Samet Bozkurt’un mükemmel kafa golü ile skoru 2-0 yaptı.

Kalan sürede ve uzatma dakikalarında skor avantajını korumayı bilen Kerem Barut’un talebeleri mücadeleyi kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Asker selamı alkış aldı

Sancaktepe Belediyespor’lu oyuncular 6.dakikada Anıl Kara’nın attığı golden sonra Batman’da şehit olan mehmetçiklerimiz için asker selamı verirken tribünlerin uzun süren alkışını aldılar.

Bu galibiyetle 9 puana yükselen Sancaktepe Belediyespor, önümüzdeki hafta deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşırken, 9 puanda kalan Karagümrükspor evinde Pendikspor’u misafir edecek.

Murat Nazik

sancaktepe-belediyespor-023.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.