Sancaktepe Belediyespor Kartepe'de

Sancaktepe Belediyespor Kartepe'de

2014 – 2015 futbol sezonuna yoğun tempoda hazırlanan Sancaktepe Belediyespor, 2. etap hazırlık kampını Kartepe’de gerçekleştiriyor.

 2014 – 2015 futbol sezonuna yoğun tempoda hazırlanan Sancaktepe Belediyespor, 2. etap hazırlık kampını Kartepe’de gerçekleştiriyor. 

Teknik Direktör Keskin Çetinkaya yönetiminde yeni sezona hazırlanan Sancaktepe Belediyespor, Sancaktepe Şehir stadında  yaptığı ilk etap çalışmalarından sonra ikinci etap çalışmaları için Kartepe’ye geçti. 26 Temmuz’da sona erecek ve 12 gün sürecek kamp çalışmaları devam ederken Onursal Başkanı İsmail Erdem ve Kulüp Başkanı Muhammed Ali Cankatar, takım kampına moral amaçlı ziyarette bulundu.

Erdem ve Cankatar hedefin ikinci lig olduğunu söyledi

20 Temmuz Pazar günü yapılan ziyarette teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen başkanlar, hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Futbolculara hitap eden Onursal Başkan İsmail Erdem, Sancaktepe ilçesinin her geçen gün gelişerek İstanbul’da adından en çok bahsettiren ilçelerden biri olmaya devam ettiğini,  hızla modernleşerek bir yandan da kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikleri ile İstanbul gündemime damgasını vurduğunu söyledi. Başkan Erdem futbolla ilgili yaptığı açıklamada: “ Sancaktepe Belediyespor profesyonel lig takımı olarak her türlü altyapıya sahip. Her geçen günde daha iyiye gidiyor. Biz istiyoruz ki Sancaktepe ikinci lig, birinci lig değil Süper Lig’de mücadele edecek hale gelsin. Bu yüzden hedeflerimiz büyük. Kademe kademe bunu hep birlikte başaracağız. İlk hedef olarak geçen senelerdeki 2. Lige yükselme mücadelemizi devam ettireceğiz. Sizlerin gayreti ile bunu başaracağız” şeklinde konuştu.

Sezon başında hedef olarak ikinci lige yükselmeyi koyduklarını, yapılan çalışmalarının buna yönelik olduğunu belirten Kulüp Başkanı Muhammed Ali Cankatar: “Sancaktepe Belediyespor ligdeki tecrübe ile bir kulübün nasıl başarılı olacağının göstermek için çalışıyor. Şu anda birinci hedef olarak belirlediğimiz ikinci lige çıkma hesaplarını bu yıl daha iyi çalışarak gerçekleştireceğiz. Takımımız yaptığı hazırlık kampları ile lige iyi bir şekilde hazırlanıyor” şeklinde konuştu.

Keskin Çetinkaya: Kartepe’deki İkinci hazırlık kampımız çok verimli geçiyor

Takımı lige hazırlamak için hazırlık maçlarının önemli olduğuna dikkati çeken Sancaktepe Belediyespor Teknik Direktörü Keskin Çetinkaya, “ Havada çok güzel, serin.  Oyuncularımızın istek ve arzusu son derece yüksek. Onlardan istediğimiz verimi ve tempoyu buluyoruz. Onun için kamp çok keyifli geçiyor lige sorunsuz bir şekilde hazırlamak istiyoruz. Takım kadromuz ve oyuncularımızın futbol isteği çok iyi. Sancaktepe’yi hak ettiği en güzle konuma getirmek için var güzümüzle çalışıyoruz” dedi.











HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.