Sancaktepe Belediyespor, Kırklarelispor'u tek golle geçti

Sancaktepe Belediyespor, Kırklarelispor'u tek golle geçti

U-19 Coca-Cola Gelişim ligi Marmara Grubu takımlarından Sancaktepe Belediyespor, zorlandığı mücadele Kırklarelispor'u 1-0 la geçerek 3 punanın sahibi oldu.

U-19 Coca-Cola Gelişim ligi Marmara Grubu takımlarından Sancaktepe Belediyespor, zorlandığı mücadele Kırklarelispor'u 1-0 la geçerek 3 punanın sahibi oldu.

Sarıgazi Stadında oynanan ve Murat Madan, Selman Abdullah Akbulut, Sergen Yurtseven hakem triosunun yönettiği mücadele birbirlerine denk takımların karşılıklı ataklarıyla başladı, İlerleyen dakikalarda oyunda üstünlüğünü rakibine hissettiren ev sahibi Sancaktepe Belediyespor etkili ataklarla Kırklarelispor kalesine etkili gitsede skoru değiştirecek golü bulamadı. Medeni, Ramazan ve Rıza ile yakalanan net pozisyonlarda Kırklarelispor kalecisi Berkay başarılıydı. Maçın sonlarına doğru Sancaktepe Belediyespor Medeni Derin'in kafa golü ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Medeni Derin'den 3 puanlık gol

İkinci yarıya fırtına gibi giren Sancaktepe temsilcisi oyunu rakip yarı alana yığarak farkı açmak istedi, Adem, Rıza ve Medeni ile net gol fırsatlarını değerlendiremeyen Kırmızı Beyazlılar maçın ortalarına doğru maçın hakimiyetini Kırklarelispor kaptırdı. Beraberlik golü için etkili oynayan misafir ekip sağ ve sol kanattan baskı kurmaya başladı. Son bölümlere Berru'nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan ve skor avantajını korumak isteyen Sancaktepe Belediyespor iyice defansa çekilerek rakip ataklarını karşılamaya başladı.

Asım kalesinde devleşti

Cemalettin, Veysel ve Oğuzhan'la girdiği net gol pozisyonlarında Sancaktepe Belediyespor kalecisi Asım rakibine beraberlik şansı vermedi. 4 dakikalık uzatma bölümündede Asım kalesini gole kapayınca sonuç değişmedi ve çekişmeli mücadeleyi ev sahibi Sancaktepe Belediyespor 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

sancaktepe-belediyespor1-006.jpgkirklarelispor.jpgsancaktepe-belediyespor2-006.jpgsancaktepe-belediyespor3-006.jpgsancaktepe-belediyespor4-007.jpgsancaktepe-belediyespor5-006.jpgsancaktepe-belediyespor6-006.jpgsancaktepe-belediyespor7-006.jpgsancaktepe-belediyespor8-004.jpgsancaktepe-belediyespor9-003.jpg

 

Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.