Sancaktepe Belediyespor lideri yendi

Sancaktepe Belediyespor lideri yendi

İstanbul Amatör U14 ligi 17. Gurubun güçlü takımı Sancaktepe Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı grup lideri Pendikspor’u 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışında bende varım dedi.

İstanbul Amatör U14 ligi 17. Gurubun güçlü takımı Sancaktepe Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı grup lideri Pendikspor’u 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yarışında bende varım dedi.

Pendik Belediyesi Çamlık Stadında oynanan ve grupta üst sıraları yakından ilgilendiren çekişmeli mücadeleyi Atakan Tombul yönetti.

Şampiyonluk yarışında olan iki takımının çekişmeli mücadelesini saha ve seyirci avantajını iyi kullanan Pendikspor 6.dakikada 1-0 öne geçti. Sancaktepe Belediyespor defansının uzaklaştırmadığı topa son dokunan Abdülkadir Çelik takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Bu golden sonra iki takımda yakaladığı gol fırsatlarından sonuca gidemeyince devre ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçildi.

Sancaktepe Belediyespor ikinci yarıda maçı çevirdi

İkinci yarıya hızlı başlayarak beraberlik golü arayan Sancaktepe Belediyespor 41.dakikada Samet Tatimli’nin ceza sahası içinde düşürülmesi ile penaltı atışı kazandı.

Konuk ekipte topun başına geçen günün başarılı isimlerinden Egemen Özyurt topu filelere yollayarak skoru eşitledi 1-1.

Beraberlik golünden sonra ataklarını sürdüren Sancaktepe temsilcisi 44.dakikada Mehmet Erdoğan’ın golü ile 2-1 üstünlüğü yakaladı. Bu gole ev sahibi ekibin futbolcularının ve kenar yönetiminin uzun süren itirazları olsada karar değişmedi.

Kalan sürede Pendikspor ataklarına karşı sağlam savunma yapan İsmail Aras’ın talebeleri zorlu deplasmandan 2-1 galip gelerek 3 puanla evine döndü.

Bu galibiyetle 29 puana yükselerek şampiyonluk iddiasını sürdüren Sancaktepe Belediyespor hafta sonu evinde Tuzlaspor’u misafir ederken, 28 puanda kalarak zirveyi Sarıyerspor’a kaptıran Pendikspor deplasmanda Eyüpspor’un konuğu olacak.

STAT : Pendik Bld. Çamlık

HAKEM: Atakan Tombul
SAHA KOMSERİ : Cemal Sivrikaya
PENDİKSPOR : Yusuf**, Onur**, Azat**, Yunus**, Alen***, Ural**, Gökdeniz**, Abdülkadir***, Ali**, Mustafa**
YEDEKLER : Ali, Kağan, Arda, Mehmet, Muhammet Salih Kaya, Muhammet Hançer, Haşim
TEKNİK SORUMLU : Ali Doğan
SANCAKTEPE BELEDİYESPOR: Furkan***, Serkan****, Kaan***, Yakup***, Ahmet****, Mustafa***, Emrecan****, Mehmet***, Samet****, Egemen****, Kerem***
YEDEKLER : Teoman, Eren, Fethi, Göktay, Emir Batu, Çağlar, Yusuf
TEKNİK SORUMLU : İsmail Aras

Murat Nazik

sancaktepe-belediyespor-018.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.