Sancaktepe Belediyespor, Sakaryaspor'u durdurdu

Sancaktepe Belediyespor, Sakaryaspor'u durdurdu

U-17 Coca-Cola Gelişim ligi Marmara-1 takımlarından Sancaktepe Belediyespor, evinde misafir ettiği ve grubta zirve mücadelesi veren ikinci sıradaki Sakaryaspor'u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

U-17 Coca-Cola Gelişim ligi Marmara-1 takımlarından Sancaktepe Belediyespor, evinde misafir ettiği ve grubta zirve mücadelesi veren ikinci sıradaki Sakaryaspor'u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Sancaktepe Şehir Stadında oynanan ve Erhan Güler, Oğuzhan Turan, Aydın Çavuşoğlu hakem triosunun mükemmel bir yönetim gösterdiği mücadeleye ev sahibi Sancaktepe Belediyespor hızlı başladı, ilk dakikalarda rakibinin üzerine giderek skor üstünlüğünü isteyen Kırmızı Beyazlılar, aradıkları golü 12.dakikada buldular. Okan Ekiz'in ara pasıyla ceza alanına giren Şeref Şahsuvaroğlu kaleci Berat Yıldız'ın yanından plase bir vuruşla topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra misafir takım Sakaryaspor beraberlik golü için Sancaktepe Belediyespor kalesine etkili gelmeye başladı. Zirve yarışından geri kalmamak için mutlak kazanmak isteyen Yeşil Siyahlılar, Sancaktepe kalecisi Hakan Temel ve defansının bariz hatalarını Berk Akıncı, İbrahim Can Köse ve Özgür Aytekin ile değerlendiremedi. İlk yarı 1-0 Sancaktepe Belediyespor'un üstünlüğü ile geçildi.

Sancaktepe Belediyespor'dan müthiş savunma
İkinci yarıya iki takımda hızlı başladılar. Ev sahibi farkı açarak rahatlamak, misafir takım Sakaryaspor'da puan veya puanlar için pozisyon üretmeye başladılar. İlerleyen dakikalarda rakibini yarı alanına hapseden Sakaryaspor yakaladığı bir çok gol pozisyonunu değerlendiremedi. Baskıları dinmek bilmeyen Sakaryaspor'a karşı iyi savunma yapan Sancaktepe Belediyespor rakibine beraberlik golü şansı vermeyince mücadeleyi ilk yarıdaki attığı tek golle 1-0 kazanmasını bildi.

Sakaryaspor'da seri sona erdi

Bu galibiyetle 17 puana yükselerek dördüncü sıradaki yerini koruyan Sancaktepe Belediyespor, rakibi Sakaryaspor'un 5 haftalık galibiyet serisine noktayı koydu.



SAHA : Sancaktepe Şehir 
HAKEMLER : Erhan Güler - Oğuzhan Turan - Aydın Çavuşoğlu
SANCAKTEPE BELEDİYESPOR : Hakan, Okan, Ümit, Görkem, Furkan, Cenk, Şeref, Tolga, Volkan, Emincan, Okan Ekiz
YEDEKLER : Fırat, Mahmut, Yunus, Ünal, İbrahim
TEKNİK SORUMLU : Hasan Hız
SAKARYASPOR : Aykut, Celal, Emre, Arda, Mustafa, Muhammet, Errad, Berk, İbrahim, Furkan, Kadir
YEDEKLER : Kadir, Tolunay, Abdülsamet, Hacı, Furkan, Özgür, Tugay
TEKNİK SORUMLU : Murat Özgen
GOL : Dk.12 Şeref Şahsuvaroğlu (Sancaktepe Belediyespor)




































Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.