Sancaktepe Belediyespor seçme yaptı

Sancaktepe Belediyespor seçme yaptı

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grubun iddialı ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor, Altyapısını güçlendirmek ve yeni yetenekleri bünyesine kazandırmak amacıyla seçmeler yapmaya başladı.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grubun iddialı ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor, Altyapısını güçlendirmek ve yeni yetenekleri bünyesine kazandırmak amacıyla seçmeler yapmaya başladı.

Sarıgazi Stadında yapılan ve 3 gün daha sürecek seçmelerin ilk gününde 2002-2003-2004 doğumlular katıldılar.

Seçmeye  yoğun katılım oldu

Kırmızı beyazlı ekibin seçmelerine oldukça yoğun bir katılım olurken yaklaşık 750 kişinin kayıt yaptırdığı öğrenildi.

Akademi Altyapı liginde oynayacak sporcuların taranıp seçilmesi, Sancaktepe Belediyespor Altyapı Sorumluları Yüksel Durmuş ve İhsan Keleş yönetiminde ve tüm altyapı hocalarının gözetiminde yapıldı.

Büyük bir titizlikle takip edilen seçmelerde 8 ayrı grubun maçları yapıldı. Teknik Kadronun oyuncular hakkında sık sık not aldıkları ve her maçın sonunda fikir alışverişinde bulundukları görüldü.

Ücretsiz yapılacak seçmelerin son 3 gününe katılmak isteyenlerin malzemeleri ile birlikte belirtilen aşağıda belirtilen gün ve saatlerde Sarıgazi Stadında olmaları gerekiyor.

2005-2006  Doğumlular 19 Temmuz Çarşamba Saat: 14-00

2007-2008  Doğumlular 20 Temmuz Perşembe Saat: 14-00

1999-2000-2001 Doğumlular 21 Temmuz Cuma Saat: 14-00

Durmuş : Yetenekli çocukları tespit ediyoruz”

Sancaktepe Belediyespor Altyapı Sorumlusu Yüksel Durmuş yaptığı açıklamada, seçmelere yoğun bir ilgi olduğunu belirterek, “Seçmelerin sonucunda yeni yetenekleri, bünyemizde yer almasını uygun bulduğumuz çocuklarımızı kadromuza katacağız ” dedi. Durmuş ayrıca şunları söyledi: “İlk gün seçmelerimize çok yoğun bir ilgi oldu. Burada 4 gün süresince altyapımız için futbolcu adaylarını seçmeye çalışacağız. Ekibimizle birlikte tüm sporcuları yakından gözlemliyoruz. Tabii seçmelerimiz bununla sınırlı kalmayacak. Belirlenen oyuncuları yaş gruplarına göre mevcut oyuncularımızla birlikte antrenmanlara çıkaracağız. Uyumlarını ve yeteneklerini tekrar gözden geçireceğiz. Eğer burada da başarılı olurlarsa altyapımıza ilave edeceğiz.” diye konuştu.

Murat Nazik

sancaktepe-belediyespor-015.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.