Sancaktepe Ziganaspor U11 takımı Şampiyon oldu

Sancaktepe Ziganaspor U11 takımı Şampiyon oldu

İstanbul U-11 Futbol Şenliği 18.Grubun iki yenilgisiz takımı Sancaktepe Ziganaspor ile Artukbey İ.Ö. takımları şampiyonluk maçında karşı karşı geldiler. İki takımında üst düzey futbol oynadığı karşılaşmayı 4-3 kazanan Ziganaspor grubunu yenilgisiz şampiyo

İstanbul U-11 Futbol Şenliği 18.Grubun iki yenilgisiz takımı Sancaktepe Ziganaspor ile Artukbey İ.Ö. takımları şampiyonluk maçında karşı karşı geldiler. İki takımında üst düzey futbol oynadığı karşılaşmayı 4-3 kazanan Ziganaspor grubunu yenilgisiz şampiyon olarak tamamladı.

Pendik Güllübağlar Stadında oynanan ve Eren Erdoğan'ın yönettiği mücadele grubun son maçı ve şampiyonluk maçıydı. İki takımında yenilgisiz olması ve yenen takımın şampiyon olacağı maçı kalabalık taraftar topluluğu izledi. Karşılıklı ataklarla başlayan mücadelenin ilk yarısını Sancaktepe Ziganaspor 2-1 önde kapadı.

İkinci yarısı büyük çekişme içinde başladı, ilerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan Bordo Mavililer peşpeşe bulduğu gollerle arayı açsada son dakikalarda kalesinde iki gol görerek mücadeleyi 4-3 kazanmasını bildi. Ziganaspor'un gollerini Abdurrahim, Umut 2 ve Yasin atarken, Artukbey'in gollerini Eren, Enes ve Emir kaydettiler.

Bu galibiyetle 9.maçınıda kazanan Tolunay Keleş'in talebeleri grubu şampiyon olarak tamamladılar. Artukbey İ.Ö. takımı ise ikinci olarak ligi tamamladı.






















Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.