Sancaktepe’de örnek davranış

Sancaktepe’de örnek davranış

Sancaktepe Amatör Spor Kulüplerinin Düzenlediği "Uyuşturucuya Hayır Semineri" Genco Erkal Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

 Sancaktepe Amatör Spor Kulüplerinin Düzenlediği "Uyuşturucuya Hayır Semineri" Genco Erkal Kültür Merkezi’nde düzenlendi. 

Sancaktepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Yasin Gezgin, Ortadağ Spor Kulübü Başkanı Erdal Bulut, Sarıgazi Spor Kulübü Başkanı Serdar Turhan ve Sancaktepe Zigana Spor Kulübü Başkanı İhsan Keleş'in ortaklaşa düzenlediği uyuşturucu seminerine kulüp yöneticileri, sporcular ve sporcu velileri katıldı.

Seminer başlangıcında konuşan Amatör Kulüp Başkanları İhsan Keleş, Serdar Turhan ve Yasin Gezgin, İlk kez yapılan ve böylesine önemli bir etkinlik olan Uyuşturucuya Hayır Seminerine ilginin azlığını, Sancaktepe’de ki siyasilerin ve sivil toplum kurumlarının ilgi göstermemesini de yaptıkları konuşmalarla kınadılar.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne Bağlı Madde Kullanımı ile Mücadele Narkotik Büro Amirliği tarafından verilen semineri polis memuru Sait İsmail Kömoğ verdi. Son derece keyifli ortamda geçen 

Hedef Sensin Madde Kullanımına hayır seminerinde Madde kullanan insanların uyuşturucuya alıştırılmaları, başlatılmaları, çevre ile ilişkilerindeki çarpıklık ve aile içindeki iletişimin önemi anlatıldı.

Seminerde konuşan Polis Memuru Sait İsmail Kömoğ, “Spor kulüpleri arasında İstanbul’da bu konuya önem veren Maltepe ilçesindeki Amatör Kulüp Başıbüyükspor’dan sonra, Sancaktepe Amatör Kulüpler Birliği olarak sizlerin düzenlemiş olduğu bu seminer ilk kez oluyor. Böylesine önemli konuya değinen ve sporcularına önem veren İlçenizdeki Amatör Spor Kulüplerini ve Başkanlarını tebrik ediyorum” dedi.  















Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.