Sancaktepespor adını finale yazdırdı

Sancaktepespor adını finale yazdırdı

Sakarya'da oynanan U-16 ligi Türkiye Şampiyonasında ilk maçını Lalaşahinspor'u 2-0 la geçen Sancaktepespor, ikinci maçında Düzce Belediyespor ile karşılaştı. Sancaktepespor, üstün oynadığı mücadeleyi her iki yarıda bulduğu gollerle 4-0 kazanarak adını fin

 Sakarya'da oynanan U-16 ligi Türkiye Şampiyonasında ilk maçını Lalaşahinspor'u 2-0 la geçen Sancaktepespor, ikinci maçında Düzce Belediyespor ile karşılaştı. Sancaktepespor, üstün oynadığı mücadeleyi her iki yarıda bulduğu gollerle 4-0 kazanarak adını finale yazdıran takım oldu.

Türkiye Şampiyonası 1.Kademe Düzce Belediyespor ile Adapazarı Belediye Spor Kompleksinde karşılaşan temsilcimiz Sancaktepespor mücadeleye hızlı başladı. 8.dakikada defansın arkasına atılan topu iyi takip eden Tayfun, sert bir vuruşla topu ağlara yollayarak Sancaktepespor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Galibiyet golü ile oyunu rakip Düzce Belediyespor yarı alanına yığan Mavi Beyazlılar 14.dakikada Halis'in akıl dolu aşırtma golü skoru 2-0 yaptı. İlerleyen dakikalarda Düzce temsilcisi etkili ataklarla gol arasada Sancaktepe kalecisi Gökhan ve defansının başarılı oyunu rakibine gol şansı tanımadı. İlk yarı Sancaktepespor'un 2-0 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya skor avantajını elinde bulunduran temsilcimiz Sancaktepespor oyuncu değişiklikleri ile başladı. Rakip Düzce Belediyespor farkı azaltmak istesede aradığı golü bir türlü bulamadı. 74.dakikada maçın yıldızı Tayfun çalımlarla ceza alanına girerek kalecinin sağından topu filelerle buluşturunca skor 3-0 oldu. Uzatma dakikalarında ceza sahası dışından mükemmel bir vuruşla topu ağlarla buluşturan Mehmet maçın sonucunu 4-0 olarak belirledi. Bu galibiyetle final oynama şansını yakalayan Sancaktepespor Pazar günü Bursa Fethiye İdman yurdu ile İstanbul Okyanus Koleji galibi ile oynayacak.

STAT: Adapazarı Belediye Spor Kompleksi
HAKEMLER: Arif Sucuoğlu, Mehmet Alaçam, Erdi Öz
SAHA KOMSERİ : Okan Malcı
SANCAKTEPESPOR : Gökhan, Batuhan, Mehmet, Muhammet, Berkay, Naci, Tayfun, Raşit, Halis, Okan, Furkan
YEDEKLER : Yasin, Can, Eren, İlkan, Ömercan, Furkan, Tolga Can
TEKNİK SORUMLU : Yasin Gezgin
DÜZCE BELEDİYESPOR : Umut, mehmet, Okan, Oktay, Batuhan, Kadir, Kazım, Selman, Onur, Arda, Beytullah
YEDEKLER : Mertcan, Burak, Eren, Emir, Berke, Kaan, Ebubekir
TEKNİK SORUMLU : Ömer Lütfi Başol
GOLLER : Dk. 8-74 Tayfun Kaynak, Dk. 14 Halis Karanfil, Dk. 80 Mehmet Yıldız (Sancaktepespor)

Saha Komseri Okan Malcı'ya yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.











































Haber-Foto : Murat Nazik









HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.