Sancaktepespor Yamanspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Sancaktepespor Yamanspor maçı hazırlıklarını tamamladı

İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grubun lideri Sancaktepespor, Pazar günü evinde oynayacağı Yamanspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grubun lideri Sancaktepespor, Pazar günü evinde oynayacağı Yamanspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Grubun 17 puanla lideri olan Mavi Beyazlılar, Sarıgazi Stadında Saat:16-00’da oynayacağı Yamanspor maçından mutlak 3 puan alarak zirvedeki yerini korumak istiyor.

Sarıgazi Stadında Teknik Sorumlu İlhan Karakaya ve Antrenör Ersin Çitfçi nezaretinde yapılan haftanın son idmanına 22 futbolcu katıldı. Antrenman öncesi Teknik Sorumlu İlhan Karakaya tarafından maçın önemini anlatıldığı kısa bir taktiksel toplantı yapılırken, yarım sahada düz koşu, ardından ısınma hareketleri ve açma germe hareketleriyle antrenman start aldı. Futbolcular 3 gruba ayrılarak top kapma çalışmasının ardından kanat organizasyonu ve şut çalışması yaptı. İdman yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Haftanın son idmanını Kulüp Başkanı Turgut Daş, Yönetici Beyler Çitikbel, Koordinatör Yasin Gezgin, Altyapı Sorumlusu Sefer Temiz’de takip etti.

Daş : Yamanspor maçını çok önemsiyoruz
Sancaktepespor Kulüp Başkanı Turgut Daş “ Pazar günü ikinci yarının ilk maçında Yamanspor ile çok önemli bir mücadele yapacağız, çok önemsediğimiz bu mücadele umarım kazasız belasız olur, her iki takım içinde çok önemli olan bu maçtan 3 puanla ayrılan taraf oluruz. Fizik ve moral olarak şu anda üst seviyedeyiz. Lider olan takımımızda sakat ve cezalı oyuncumuzun olmaması bizim için büyük avantaj, Teknik Sorumlumuz İlhan Karakaya ve futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz ” dedi.

Murat Nazik

sancaktepespor-010.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.