Sarıgazispor evinde tekledi

Sarıgazispor evinde tekledi

İstanbul 1. Amatör Ligi 14. grubun lideri Sarıgazispor, evinde misafir ettiği takipçisi Soğuksuspor ile 1-1 kalarak galibiyet serisini bozdu.

İstanbul 1. Amatör Ligi 14. grubun lideri Sarıgazispor, evinde misafir ettiği takipçisi Soğuksuspor ile 1-1 kalarak galibiyet serisini bozdu.

Sarıgazi Stadında oynanan Vedat Çamak, Muhammet Numan Demir, Muhammet Yasir Bakkaloğlu hakem triosunun yönettiği mücadele grubun en önemli maçı ve derbisi niteliğini taşıyordu. 4 haftadır yenilmeyen ve liderlik koltuğunda oturan Sarıgazispor mutlak evinde oynamanın avantajını kullanarak kazanmak istiyor, 2. sırada bulunan ve yenilgi yüzü görmeyen Soğuksuspor'da galip gelerek evine lider dönmenin hesaplarını yapıyordu. Bu şekilde başlayan iki iddialı takımın mücadelesinde iki takımda defans güvenliğini ön planda tutarak başladılar.

İlk tehlikeli atağı Sarıgazispor Çağrı'nın kafa şutu ile yakaladı bu pozisyonda sakatlanan Çağrı yerini Murat Dilek'e bırakmak zorunda kaldı. Karşılıklı ataklarla geçilen dakikalarda eşitliği bozma adına ataklar yapsada iki takımın defansıda tecrübeleriyle rakiplerine net pozisyon vermediler. Soğuksuspor daha çok ayağa pas yaparak oyunun kontrolünde üstün oynasada ilk yarı 0-0 beraberlikle geçildi.

İkinci yarıya iki takımda hızlı başladılar, 72.dakikada Soğuksuspor galip duruma geçti. Soğuksuspor'un kullandığı korner atışında arka direğe çarpan top Sarıgazispor defans oyuncusu Hacı Salih'e çarparak filelerle buluşunca Beykoz temsilcisi deplasmanda 1-0 öne geçti. Bu golle avantajlı duruma geçen Soğuksuspor'a karşı beraberlik golü arayan ev sahibi Sarıgazispor 88.dakikada beraberlik golünü attı. Sağdan kullanılan serbest atışa iyi yükselip kafa ile topu ağlara yollayan Serkan Baş skora dengeyi getiren isim oldu 1-1. Uzatma dakikalarında eşitlik bozulmayınca mücadele 1-1 sona erdi.































Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.