Sarıgazispor gol sorununu çözdü

Sarıgazispor gol sorununu çözdü

1.Amatör Lig takımlarından Sarıgazispor, Süper Amatör Lig parolasıyla hazırlandığı önümüzdeki sezonun kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor.

1.Amatör Lig takımlarından Sarıgazispor, Süper Amatör Lig parolasıyla hazırlandığı önümüzdeki sezonun kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. Daha önce Anadolu Üsküdar 1908 takımında profesyonel oynayan gol yollarının etkili ismi Doğan Tosun'u kadrosuna kattı.

Tesislerde yapılan imza törenine Başkan Serdar Turhan, Sportif Direktör Mükremin Bakar ve Teknik Sorumlu Bekir Arı katılırken, törenden sonra konuşan golcü oyuncu Doğan Tosun " Hedefi olan bir kulübe geldiğim için çok mutluyum, bana güvenen başta Bekir Arı hocama ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ederim. Artık gollerimi Sarıgazispor'un başarısı için atacağım " dedi.

Doğan Tosun kimdir ?

Futbola 2003 Yılında Bağlarbaşıspor Altyapısında başlayan 1989 Doğumlu golcü oyuncu burada oynadığı 4 sezondan sonra Sivasspor altyapısına transfer oldu. Gösterdiği başarılı performansla Anadolu Üsküdar 1908 takımında profesyonel olan oyuncu 2 sezon sonra Anadolu Hisarı İ.Y. Takımı ile amatöre döndü. Daha sonra Çubuklu, Gümüşsuyu ve Sancaktepespor formalarını giydi. Başarılı golcü önümüzdeki sezon Sarıgazispor'un başarısı için mücadele edecek.

dogan-tosun.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.