Sarıgazispor U16 şampiyonluğunu ilan etti

Sarıgazispor U16 şampiyonluğunu ilan etti

İstanbul U16/B ligi 19. Grubun lideri Sarıgazispor, kendi evinde karşılaştığı Kaynarcaspor’u 2-0 yenerek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

İstanbul U16/B ligi 19. Grubun lideri Sarıgazispor, kendi evinde karşılaştığı Kaynarcaspor’u 2-0 yenerek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Galip geldiği takdirde şampiyonluğunu ilan edecek Sarıgazispor mücadeleye seyirci desteği ile başladı. Rakibi karşısında baskılı bir oyun sergileyen Sarıgazispor ilk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline alarak gol aramaya başladı. 

Melih ve Doğan'ın şutlarının direkten dönmesi ile rakibini sahasına hapseden yeşil kırmızılılar aradığı golü ilk yarının uzatma dakikalarında buldu. Nasır Çınar'ın pasında topla buluşan Sefa Ecer attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarıya daha da istekli başlayan Sarıgazispor 62.dakikada günün başarılı oyuncusu Sefa Ecer'in golü ile 2-0 üstünlüğü yakaladı. Kalan sürede Nasır, Selim, Can ve Sefa ile net fırsatları değerlendiremeyen Sarıgazispor mücadeleyi 2-0 kazanarak ligin bitmesine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Son hafta rakip Küçüksu Yeni Mahalle

Oynadığı 13 maçta 11 galibiyet ve 2 yenilgi ile 33 puan toplayan Kayhan Akyıldız’ın talebeleri rakip fileleri 56 kere havalandırırken kalesinde 9 gol görerek en çok gol atan ve en az gol yiyen takım oldu.

Sarıgazispor son hafta maçında deplasmanda Küçüksu Yeni Mahalle ile karşılaşırken şampiyonluk kupasını bu mücadelede öncesinde alacak.

Sarıgazispor Kulüp Başkanı Serdar Turhan ” Sarıgazispor olarak önem verdiğimiz altyapımızın meyvelerini almaya başladık. Ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden U16 takımı futbolcularımı ve Altyapıda görev alan Teknik Kadromu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum ” dedi.

Murat Nazik

sarigazispor3-027.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.