Sarıgazispor yeni hocasıyla kazandı

Sarıgazispor yeni hocasıyla kazandı

İstanbul 1.Amatör lig 14. Grub takımlarından Sarıgazispor, yeni hocası Murat Durak'la çıktığı ilk liğ maçında Sultantepespor'u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

İstanbul 1.Amatör lig 14. Grub takımlarından Sarıgazispor, yeni hocası Murat Durak'la çıktığı ilk liğ maçında Sultantepespor'u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Sarıgazi Stadında oynanan ve alt sıraları yakından ilgilendiren çekişmeli mücadeleyi Enes Akmeşe, Onur Akbulut, Anıl Behran Aksu hakem triosunun yönettiler.

Hafta içi hoca değişikliğine giden ve takımın başına Murat Durak'ı getirerek yeni bir yapılanma sürecine giren Sarıgazispor mücadeleye hızlı başladı. Baskılı oynayarak mutlak 3 puan hedeflediğini gösteren ev sahibi ekip İlk yarı boyunca Serhat Yolcu, Ramazan Bostancı, Gürkan Akkuş ve Uğur Kotan'la yakaladığı net fırsatları değerlendiremezken, Konuk ekip Sultantepespor Bilal Özkan, Azizcan Çelik ve Emre Özkök ile gol pozisyonlarında başarılı olamadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle geçildi.

İkinci yarıya etkili başlayan Sarıgazispor orta sahayı kalabalık tutarak yaptığı ataklarda gol pozisyonu üretmeye başladı. Yakaladığı net fırsatlarda Serhat Yolcu, Gürkan Akkuş, Ramazan Bostancı ve Onur Çam ile başarılı olamayan Sancaktepe temsilcisi baskılarının sonucu 80.dakikada aldı.

Mustafa Başkaya takımına 3 puan kazandırdı

Mustafa Başkaya'nın ceza sahasının dışından çektiği sert şut kaleci Oktay'ın müdahalesine rağmen filelerle buluşması ile Sarıgazispor 1-0 öne geçti. Kalan sürede skor avantajını korumayı bilen Murat Durak'ın talebeleri 3 puanın sahibi oldular.

Bu galibiyetle 6 puana yükselen Sarıgazispor hafta içi deplasmanda Kavakpınarspor ile karşılaşırken, 4 puanda kalan Üsküdar temsilcisi Sultantepespor evinde Küçükyalı Yelkenspor'u misafir edecek.

sultantepespor.jpgsultantepespor1-001.jpgsultantepespor2.jpgsultantepespor3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.