Savcılar köşe direklerini silah sayıyor

Savcılar köşe direklerini silah sayıyor

İzmir derbisinde Altaylı kaleci Ozan Efrim'i köşe direğiyle vuran kişi, kasten öldürmeye çalışmaktan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir derbisinde Altaylı kaleci Ozan Efrim'i köşe direğiyle vuran kişi, kasten öldürmeye çalışmaktan tutuklanarak cezaevine gönderildi. DHA'ya göre savcılar köşe direklerini ateşli silah sayıyor. Savcılar mahkemeye sevk ettikleri sevk yazısında, zanlı Nihat Aydın'ın Altay kalecisi Ozan Ephrim'in yaşadığı konutta cinayete uygun "tabanca" ile başına ve boynuna birden fazla vurduğuna dikkat çekti. , çevredekiler tarafından tutuklandıktan sonra operasyonuna son vermek zorunda kaldı. Aydın, çıkarıldığı mahkemece "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ozan Evrim'i korna direğiyle vuran kişi, kasten öldürmeye teşebbüsten tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ailesinin sık sık maraton tribünlerine gittiği Altay'da tribünlerden fırlatılan işaret fişeğiyle yüzünden yaralanan Göztepeli Mehmet Çakır ile iki çocuk aileleriyle betcyp birlikte Gürsel Aksel Stadı'na maçı izlemeye geldi. büyük bir korku yaşıyor. Meşalenin yakılıp Çakır'a isabet etmesi üzerine tribünler doldu ve olayda 2 çocuk yaralandı. Uzun boylu çocuk, mutsuz hayranlar onu kanlar içinde görmesin diye elleriyle kardeşinin gözlerini kapatmaya çalışır. Bu sırada çocuklar bahçede birbirlerine fırlattıkları yabancı cisimlerden kendilerini korumaya çalışırlar.

Fenerbahçe'nin flaş transferlerinden biri olan Lincoln Enrique, 22 maça çıktı ve takımın en istikrarlı oyuncularından biri oldu. Geçtiği 2 gol ve 6 golle betcyp giriş takımına önemli katkılar sağlayan Brezilyalı yıldız, son iki maçta sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi. Lincoln Enrique'nin tedavisi Dünya Kupası'na girmesi ile son buldu ve antrenörlük sözleşmesi kapsamında yaptığı çalışmalar takımdan takıma olan farkı kapattı.

Porto adıyla gidiyor

Kanarya Adası antrenmanları için etkili bir isim olarak kendini kanıtlayan yıldız isim, ardından hevesli bakışlarıyla etkilemeyi kabul ettikten sonra hazırlandı. Kısa bir süre önce Porto'ya atanan 24 yaşındaki oyuncu, özel bir kadroyla çalışıyor ve antrenman yapıyor. Dünya Kupası'ndan sonra takımına daha fazla katkı sağlamayı hedefleyen Lincoln, koçu ve fizik tedavi danışmanı ile olağanüstü bir iş çıkarmaya devam ediyor.Yeni sezona Valerian Ismail yönetiminde başlayan Beşiktaş, üst üste aldığı kötü sonuçlar sonrasında Fransız teknik heyetiyle yollarını ayırdı ve takımı Şenol Güneş'e devretti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.