Selimiye 1 Attı 3 Aldı...

Selimiye 1 Attı 3 Aldı...

Yenisahra Suni Çim Sahasında oynanan SAL Lig'i 7.hafta karşılaşmasında son sıralardaki K.K.Bekir Mevlana ile Selimiyespor Takımları karşı karşıya geldi.

İlk yarısı orta saha mücadelesine sahne olan karşılaşmada her iki takımda birbirlerine üstünlük kuramadılar, azda olsa girilen pozisyonlarda her iki takımın kalecileri başarılıydılar.






İkinci yarıya yağan yağmurla her iki takımında ilk yarıya oranla daha hareketli ve galibiyet istediği bir oyun ortaya koyduklarını izledik. Selimiye biraz daha ataklarını sıklaştırdığı dakikalarda, Anıl ın cektiği sert şutu günün başarılı isimlerinden Atilla kurtardı. K.K.Bekir Mevlana takımı 60. dk. Uğur la pozisyona girip değerlendiremedi. 65. dk. Ahmet yakaladığı net pozisyonda ayağı kayınca Selimiye Adına net pozisyonu kaçırdı. 3 dk. sonra gene Ahmet, Atilla ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda K.K.Bekir Mevlana Kalecisi başarılıydı.



SELİMİYE ARADIĞI GOLÜ RIFAT LA BULDU..
Selimiye baskılarının sonucu aradığı golü 70. dk. Rıfat la buldu, sağdan yapılan ortaya son dokunan Rıfat topu ağlarla buluşturunca takımı Selimiye yi 1-0 öne geçirdi. İlerleyen dakikalarda her iki takımın çabalarında gol sesi çıkmayınca maçı Selimiye 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Önümüdeki pazar günü Selimiyespor Merkezefendi sahasında İFA takımı ile karşılaşırken, K.K.Bekir Mevlana ise Yıldıztabya Stadında Tunaspor ile karşılaşacak.

K.K.BEKİR MEVLANA  0 - SELİMİYE  1

SAHA : Yenisahra Arena
HAKEMLER : Hakan Akmısır***, Cemalettin Gündoğdular***, Uğur Özçelik***
SAHA KOMSERİ : Kamil Özüşanlı
K.K.BEKİR MEVLANA : Atilla****, Deniz**, Yasin**, Soner***, Tolga****, Oğuzhan**, Barış**, Muzaffer**, Uğur***, Tarık**, Tolga**
YEDEKLER : Mustafa, Onur, Ramazan, Furkan, Atilla, Savaş, Deniz
SELİMİYE : Göktuğ***, Mert**, Arif***, Ahmet***, Mahmut***, Ahmet***,
Selçuk**, Günay***, Cem**, Rıfat****, Anıl***
YEDEKLER : Serhat, Maykıl, Bulut, Sercan, Güneş, Erman, Emir
GOL : Dk. 70 Rıfat (Selimiye)





Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.