Şenol Güneş böyle oynamıyor

Şenol Güneş böyle oynamıyor

Şenol Güneş  aslında kenara atılabilen ama daha çok onun gibi oynamak isteyen bir hoca. Topu biraz daha kontrol etmesine izin verin, sahada daha tutarlı olmak istiyor, bu yüzden Masuaku ve Rosier'in başarılı olmasını bekliyorum.

 

Şenol Güneş  aslında kenara atılabilen ama daha çok onun gibi oynamak isteyen bir hoca. Topu biraz daha kontrol etmesine izin verin, sahada daha tutarlı olmak istiyor, bu yüzden Masuaku ve Rosier'in başarılı olmasını bekliyorum. Çünkü hoca  ikisinden  daha fazla ritim bekliyor, kazanmak için ilerleyelim, ortadan gidelim, düz sona gidelim. Ne Rosier ne de Masuaku, Adriano değil. Biraz daha fazla harcama oyununa ekleyeyim, yapmıyorlar ve bu arada Onur Bulut  iyi iş çıkarıyor. Teknik direktör, Beşiktaş'ta orta alanda oynamayı bilen, oradaki pas bağlantılarına dahil olabilecek ve topu tutabilecek bir bek istiyor. O yüzden  bu transfer dedikodularına şaşırmıyorum. Ama hocanın kafası Caner'de mi? Emin değilim, Caner olduğunu düşünmüyorum. Caner'e ne olacak? Jantın merkezi muhtemelen daha betonred  kalitelidir. Bunun dışında Caner'in Masuaku'dan çok da farkı yok, 'ben oynayayım, top bende kalsın' diyorsanız. Gazete yazarı BirGün  Müslüm Gülhan, Beşiktaş günlüğünü özel olarak değerlendirdi. "Dünya Kupası'nın ardından Beşiktaş'ın Türkiye Ziraat Kupası'ndaki performansından dolayı eleştirildiğini gördük. Çin Süper Ligi'ne Gaziantep deplasmanından dönen Beşiktaş, zorlu deplasman maçından sağ çıkabilecek mi? Arzu ettiği galibiyeti alabilecek mi?

"Milli takım Dünya Kupası'nı kazanırken, kulüp takımlarının etkileneceği açık. Örneğin, Seth son yarı finaldeki performansına bakmaksızın iğneyi oynamak istiyorsa Bir daha asla almama dürtüsüyle. Böyle şans - Uzun süreli sakatlık ihtimali Sorun şu ki Beşiktaş'ın 'Oyun uzadıkça tüm takımları bekleyen aşırı yüklenmeden dolayı sakatlanma riski takımı da etkiliyor Beşiktaş Urfa 11 kişi oynuyor, kararı Şenol Güneş verdi. Ardından 25. dakikada iki oyuncu da Şenol Güneş ile yer değiştirdi. Yedek kamptan çıkmış ve sizden daha zayıf bir takımla betonred giriş  oynamak, başlangıç ​​ile devam eden süreç arasında bir çelişki olursa sorumlusu teknik direktördür. Ya kötü bir antrenman kampı geçirdi ve takımı yeterince hazırlamadı ya da isterik bir şekilde paniğe kapılarak ve önlem alarak sorumluluk gösterdi. Beşiktaş bu maçı 3-0 kaybetse bile 60 puana düşecekti. Birkaç dakika sonra oynamayı bırakacağı belliydi. Teknik direktör takıma iyi bir kamp vermedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.