Şenol Güneş üç resmi maça çıktı

Şenol Güneş üç resmi maça çıktı

Umarım artık geçici transfer dönemine başlayabiliriz. Çünkü Şenol Güneş gelir gelmez transfere ihtiyacı olduğunu söyledi.

 

Umarım artık geçici transfer dönemine başlayabiliriz. Çünkü Şenol Güneş gelir gelmez transfere ihtiyacı olduğunu söyledi. Savunmadan memnun olmadığını ve 2- istediğini söyledi. 3 Defans takviyeleri ile Coşkulu gündemini korudu ve altyapıyı gezdi, transferle ilgilendi ama transferin ne kadar çok istediğini, c'nin ne kadar önemli olduğunu tekrarladı ve geldikten sonra tekrarlanan şampiyonluğu kazanmak için sözünü tuttu. , dedi ki: "Transfere ihtiyacım var. Ara transfer dönemi başlayana kadar bu takımla elinden gelenin en iyisini betcup yapmaya çalışacak. Gelecek için neye ihtiyacı olduğunu belirledi. Bir sonraki transfer dönemi Beşiktaş için yoğun geçecek. İsimler olduğu için Beşiktaş  bir şekilde bu isimlerle sözleşmesini feshetmek istiyor. Sayın Güneş; Masuaku, Rosier ve Dele Alli gibi oyunculardan memnun olmadığını söyledi. Bu dakikadan sonra transfer dönemi yaklaşıyor ve isimler hakkında olumsuz bir şey söylerseniz oyuncuların bakış açısı değişiyor. Oyuncular ve teknik direktörler için zor bir dönemdi.

Maçın ilk 30 dakikasında gol olmasa da İngiltere 35 gol kaydetti. Birkaç dakika erken. İngiliz genç  Jude Bellingham,  ilk Dünya Kupası maçında 35. dakikada gol attı. 19 yaşındaki oyuncu, Dünya Kupası tarihinin en genç 10. golcüsü oldu. Bukayosaka ve dakikada  45+1. 2. dakikada  Sterling'in golüyle soyunma odasına 3-0'lık üstünlükle girdi. Gareth Southgate ekibi ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürerek 62. dakikada Bukayo Saka ile skoru 4-0'a getirdi. Arsenal'in yıldızı Dünya Kupası'na 2 golle başladı. Aradaki farkı kapatmak isteyen İran, betcup giriş buna golle karşılık verdi ve 65. dakikada Mehdi Taremi ile skoru 4-1'e getirdi. İngiltere adına 70. dakikada oyuna giren Marcus Rashford bir dakika sonra golü kaydetti. İngiltere'de 90. İlk dakikadan itibaren oyuna giren Jack Grealish skoru 6-1'e getirdi. 90+10 Penaltı Kararı İran maçın 90+10'luk skorla biteceğini söyledi. O sırada VAR incelemesinin ardından penaltı verildi. Mehdi Taremi penaltıyla durumu 6-2 yaptı. Majed Hosseini ile kafa kafaya çarpışan Bellanwand, uzun süre tedavi gördü ancak devam edemedi ve 19. dakikada oyunu Saeed Hosseini'ye bıraktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.