Seymen Gençtürk Adaylığını açıklıyor

Seymen Gençtürk Adaylığını açıklıyor

Küçükçekmece Kulüpler Birliği Başkanı, İASKF eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Ak Parti Meclis Üyesi Seymen Gençtürk, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı için kolları sıvadı.

Küçükçekmece Kulüpler Birliği Başkanı, İASKF eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Ak Parti Meclis Üyesi Seymen Gençtürk, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı için kolları sıvadı.

Gençtürk’ün, Kulüplerden gelen yoğun talep üzerine Başkanlık için Adaylığını koyduğu öğrenilirken, başarılı spor adamının yarın akşam Küçükçekmece Cennet Kültür Merkezinde yapılacak olan toplantıda seçim startını vereceği öğrenildi.

2 dönemdir Meclis Üyeliği görevini sürdüren ve yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız tüm spor kamuoyunun takdirini kazanan Gençtürk, “Kulüplerimizden gelen talep doğrultusunda elimizi taşın altına koymaya karar verdik. Tuzla’dan, Şile’den Silivri’ye kadar telefonlar almaya devam ediyoruz. Kulüplerimizin teveccühü önemli. Gördüğünüz üzere İstanbul futbolunun gidişatı iç açıcı değil. Tüm kategorilerde sorunlar var. Yarıda kalan maçlar, saha olayları, adaletten yoksun cezalar ve diğer yan etkenler sebebiyle Kulüpler mevcut yönetime tepki olarak liglerden çekilmeye başladılar. Hafta için maçları da büyük sorun olmaya devam ediyor. Bu şekilde devam edilirse amatör futbol diye bir şey kalmayacak. Biz bu gidişatı tersine çevirmek için yola çıktık.” diye konuştu.

Yılmaz Aktepe

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.