Seyrantepe Ofspor seriye devam etti

Seyrantepe Ofspor seriye devam etti

İstanbul U-15 ligi 24.Grubun lideri Seyrantepe Ofspor, Seyrantepe Stadında Altınovaspor'u misafir etti. Mücadeleyi ev sahibi Seyrantepe Ofspor 2-1 kazanarak liderliğini sürdürdü.

İstanbul U-15 ligi 24.Grubun lideri Seyrantepe Ofspor, Seyrantepe Stadında Altınovaspor'u misafir etti. Mücadeleyi ev sahibi Seyrantepe Ofspor 2-0 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Aydın Aydıncı'nın hakemliğini yaptığı ve geçen senenin grup liderleri bu sene liderlik için sahaya çıktılar. İki takımda ilk dakikalarda bir birlerinin eksiklerini keşfetmeye çalışırken Seyrantepe Ofspor geçen seneden bildigi rakibini ilk hamlesinde golü buldu Fırat mükemmel bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Kağıthane temsilcisi konuk takım Altınova'ya hiç bir posizyon vermiyordu, dakikalar 15 gösterdiginde Vedat soldan mükemmel bir bindirme ile ceza sahasına girdi sert ve düzgün bir vurusla skoru 2-0 yaptı.  Bordo Mavililer oyunun hızını kesmedi saglı sollu ataklarla üçüncü golü aradı pozisyonlar buldu ama golü bulamadı, ilk devre Seyrantepe Ofspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamladı.

İkinci yarı rakip Altınova toparlanmıs gözüksede Seyrantepe Ofspor'un ne kanatlarını kırabildi nede güçlü, dinamik ortasahası ve oyun felsefesini bozabildi. Seyrantepe of bir kaç posizyonuda cömertce harcayınca maç böyle bitecek derken uzatmalarda Altınova'nın golü geldi ve santrası olmadan maç 2-1 sona erdi.

Maçın hakemi mükemmeldi iyi bir maç çıkardı tebrikler diyorum. Seyantepe Of maç içinde öyle güzel sahaya dağılıyorduki rakibin psikolojisini ve oyun mantalitesini kırmayı başarmıstı. Yılmaz hoca maçı izlemiyor adeta oyuncularıyla oynuyordu harika bir hoca örneği gösteriyordu oyuncusunun hatasınıda başarısınıda oyun içinde alkışlamayı bilen ender bir karakter tebrikler Yılmaz hoca. Borda Mavili oyuncuları için bir iki kelime edecek olursak bu takımda çok güzel bir arkadaşlık havası var takım oyunu tavan yapmış arkadaşı adamını kaçırırsa arkadaşının yerini kapatmak için canını dişine takacak o kadar içten oyuncular varki inanın duygulanmamak elde degil. Seyrantepe'de mantalite şu kazanmak için hepimiz bir, birimiz hepimiz için oynuyoruz. Bu gün hangi oyuncuya kaç yıldız verirdiniz diye sorsanız geneli 10 üzerinden 7 üstü bir kaçı işe oyuna katkısı oyun mantığı skora katkısı gibi bir kaç oyuncuyuda 8; 9 puan hakettiklerine inanıyorum. Kısacası bizi izlemeye devam ediniz diyorum. Başta taraftarımıza yönetimimize hocalara ve oyuncu kardeşlerimizi canı gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.




















Haber-Foto : Kadir Özvatan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.