Seyrantepe Ofspor'dan deplasmanda gol yağmuru

Seyrantepe Ofspor'dan deplasmanda gol yağmuru

İstanbul U-15 ligi 24.Grubun yenilgisiz lideri Seyrantepe Ofspor, deplasmanda karşılaştığı Halkalı Çamlıkaltıspor'u 8-0 yenerek yoluna devam etti.

İstanbul U-15 ligi 24.Grubun yenilgisiz  lideri Seyrantepe Ofspor, deplasmanda karşılaştığı Halkalı Çamlıkaltıspor'u 8-0 yenerek yoluna devam etti.


Lider Seyrantepe Ofspor konuk olduğu Halkalı Çamlıkaltı karşısında hiç zorlanmadan üç puanı aldı. Seyrantepe Of 4-2-3-1 oyun dizilişiyle rakibini oynatmadan pozisyon vermeden maçı 70 dakika boyunca forse etti. Henüz 5.dakikada Vedat'la farkın geleceğinin sinyallerini verdi. ilk yarı 3-0 Seyrantepe Of üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı başlarında kurt hoca hemen oyuncu değişikleriyle başladı bu hamlesindede başarılı olan Yılmaz hoca Görkem'le skoru 4-0 yaptı. Halkalı Çamlıkaltı belki uzun ve fizikli oyuncularıyla oyuna kendi açılarından bir katkı sağlamayı düşünselerde bunlarda Seyrantepe Of'un güçlü, dinamik ve oyun zekaların üst düzey oyuncularının Eren, Musa ve Onur buna müsade etmediler. Defansında Ahmet ve Taner'in en kolay maçlarıydı sağda Tufan, Fırat ve Vedat solda Yasin, Görkem, Taner, Kayra güzel işler çıkardılar. İlerde her zamanki performansıyla Furkan harikaydı, sonradan ona destek veren Utku, Kadir güzel işler çıkardılar. Kaleci Bedirhan harika bir maç seyretti. Seyantepe Of bize bundan sonra İstanbul Şampiyonası yakışırın tüm emarelerini sahaya yansıttı. Çünkü Seyrantepe Of taraftarıyla, oyuncusuyla, oyun mantalitesiyle, hocasıyla ve yönetimiyle biz büyük aileyiz demiştir. Başarılarının devamını dilerim. Maçın hakemini ve saha komserini tebrik eder bundan sonraki maçlarında İrfan hocaya basarılar dilerim.

Seyrantepe Ofspor'un gollerini Vedat(3), Furkan (2) ve Görkem (3) kaydettiler.












Haber-Foto : Kadir Özvatan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.