Şile Yıldızspor uzatmada güldü

Şile Yıldızspor uzatmada güldü

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup’ta alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Şile Yıldızspor, Ramispor’u uzatma anlarında bulduğu golle 1-0 yenerek rahat bir nefes aldı.

Şile Stadı’ndaki mücadeleye Şile Yıldızspor hızlı başladı fakat Yeşil-Beyazlılar son vuruşlarda etkili olamadı. Mücadelenin ilerleyen dakikalarında Ramispor rakip kalede etkili pozisyonlara girdi fakat Şile Yıldız kalecisi gole izin vermedi. İlk yarı karşılıklı ataklarla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına Ramispor etkili başladı ancak Eyüp ekibi yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Şile Yıldızspor’da yapılan oyuncu değişikliği oyuna olumlu yansıdı. Ramispor oyunu kendi sahasında kabul ederek gol yememek için oynamaya başladı. Bir pozisyonda Ramispor kalecisi topu oyuna sokma süresini biraz uzatınca Şile Yıldızsporlu oyuncu ile tartışmaya girdi. Hakemin müdahalesi ile gerginlik büyümedi.

Oyuna ikinci yarıda giren Selahattin’in etkili oyunu ile pozisyona giren ev sahibi ekip, Cihan’ın kafa vuruşu ile gole çok yaklaştı.Yine Selahattin’in ortasında Ramisporlu oyuncu topu eliyle kesmesine rağmen maçın hakemi Aytaç Geçgel pozisyonu penaltı olarak değerlendirmedi. Şile Yıldızspor gol için rakip kaleye yüklenirken kalesinde önemli pozisyonlarda verdi fakat günün başarılı ismi Barış kalesini gole kapattı.

Şile Yıldızspor, kapalı Ramispor defansını açmak için uzaktan şutlar çekmeye başladı.Çekilen bir şutta ev sahibi ekip el olduğu gerekçesiyle yine itirazda bulundu ancak hakem ‘devam’ dedi. Maçın 5 dakikalık uzatma bölümünü tamamı neredeyse Ramispor ceza sahası içinde geçti. 90+4′te ceza sahasının çaprazında Selahattin’in sert vuruşunda top Ramispor defansına çarpıp ağlarla buluştu. Golden sonra Şile Yıldızsporlu futbolcular ve seyirciler büyük bir sevinç yaşadılar. Yıldızspor bu galibiyetle rahatladı.

yerelfutbol.com
HABER-FOTOĞRAF: ARİF AYGÜR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.