Şile Yıldızspor’dan şampiyonluk maçına davet

Şile Yıldızspor’dan şampiyonluk maçına davet

Ligde son iki haftaya girilirken en yakın rakibine 4 puan fark atan Şile Yıldızspor, Pazar günü misafir edeceği Balya Belediyespor karşısında alacağı 3 puanla şampiyonluğunu kutlayacak.

Ligde son iki haftaya girilirken en yakın rakibine 4 puan fark atan Şile Yıldızspor, Pazar günü misafir edeceği Balya Belediyespor karşısında alacağı 3 puanla şampiyonluğunu kutlayacak.

Şile Yıldızspor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Yıldız yaptığı açıklama ile tüm camiayı ve sporseverleri hafta sonu oynanacak olan şampiyonluk maçına davet etti.

Futbol Şube Sorumlusu Fatih Yıldız Kulübün sosyal medya hesabından ” Günün sonunda kazanan Şile olacak ” başlıklı açıklamasında şunları söyledi: “ Hırsla dolu gözlerinden şampiyonluğun okunduğu oyuncularımızı büyük camiamızın Pazar günü Saat 15.00’de Şile Stadı’nda ilçe spor tarihinin en önemli karşılaşmalarından birisi oynanacak. Galibiyet halinde grubu lider bitirip 3. Lige çıkmak için Final Maçları oynamaya hak kazanacağız. Sezon öncesi yüklendiği “Şile’nin spor adı altında turizm elçiliği” misyonundan asla vazgeçmeyen kulübümüz Profesyonel Lig’e çıkması halinde tüm Türkiye’ye adını duyuracak bir Şile için Başkan ve Yönetim Kurulumuz gece gündüz çalışmalara devam ediyor. Biz bir bütün olduğumuzda güçlüyüzdür. Şile Tarihine geçecek olan teknik ekibimizi, oyuncularımızı, destek ekibimizi o gün yakışan şekilde desteklemek boynunun borcudur. Eğer mevzu bahis gerçekten Şile ise; ki herkesin öyle düşündüğünden asla şüphemiz yok. Pazar günü hepimizin tuttuğu takım Şile Yıldız olmalı, hepimizin siyasi görüşü, mevki makamı, işi gücü, mutluluğu Şile Yıldız olmalı, Hepimizin rengi Yeşil-Beyaz olmalı. Haydi Şile.. Artık bazı kırgınlıkları, çekişmeleri, hesapları bir kenara koyup erkek kadın çoluk çocuk demeden bu coşkulu günde bu mutluluğa hep beraber şahit olmak istemezmisiniz?. Bizler hepinizi bekliyor olacağız ” dedi.

Şile Stadında Pazar günü Saat 15-00’de başlayacak maçı Tekirdağ Bölgesi Hakemlerinden Levent Buğra Temel yönetecek. Ev sahibi ekipte sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken parola farklı galibiyetle şampiyonluğunu kutlamak.

Murat Nazik

fatih-yildiz.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.