Şirinevler U15 Şampiyon

Şirinevler U15 Şampiyon

İstanbul U15 Lig 7. grubta Göktürk Saray ile Şirinevler takımları arasında aynı puan ve ikili averajında eşit olması sebebeiyle, TFF talimatlarına göre Şampiyonun belirleneceği baraj maçı Çarşamba günü Merkezefendi Stadında oynandı.

 İstanbul U15 Lig 7. grubta Göktürk Saray ile Şirinevler takımları arasında aynı puan ve ikili averajında eşit olması sebebeiyle, TFF talimatlarına göre Şampiyonun belirleneceği baraj maçı, Çarşamba günü Merkezefendi Stadında oynandı.
Karşılaşmaya iki takımda kontrollü şekilde başladı, defans güvenliğini ön plana çıkaran iki takımda buldukları pozisyonlarda başarılı olamayınca ilk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci yarı, ilk yarıya oranla daha çekişmeli ve mücadeleci geçti, galip gelenin şampiyon olacağı kritik karşılaşmada, daha baskılı gözüken ve daha net gol pozisyonu yakalayan ve değerlendiremeyen takım Eyüp temsilcisi Göktürk Saray'dı, maçın normal süresi 0-0 eşitlikle geçildi.
Talimatlar gereği 10 dakikalık iki devre uzatma oynandı. İkinci uzatma dakikalarında karambolde golü bulan Şirinevler takımı şampiyonluğunu ilan etti.
Şampiyon olan Şirinevler takımına kupasını Ali Düşmez'e vekaleten İASKF Ankara Delegesi Suat Üzümcü takdim etti. Suat Üzümcü kupa töreninde Şirinevler takımına, önce İstanbul Elemelerinde sonra Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.









HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.