Şişli Yaylaspor lider Mecidiyeköy'ü devirdi

Şişli Yaylaspor lider Mecidiyeköy'ü devirdi

İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grubun lideri Mecidiyeköyspor, Sadabat Sahasında Şişli Yaylaspor'u misafir etti. Alt sıralardan kurtulmak isteyen deplasman takımı Şişli Yayla mücadeleyi 3-1 kazanarak rahat bir nefes aldı.

İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grubun lideri Mecidiyeköyspor, Sadabat Sahasında Şişli Yaylaspor'u misafir etti. Alt sıralardan kurtulmak isteyen deplasman takımı Şişli Yayla mücadeleyi 3-1 kazanarak rahat bir nefes aldı. Evinde kaybetmek istemeyen lider Mecidiyeköyspor ile düşme tehlikesini hisseden ve bu maçta puan veya puanlar hedefleyen Şişli Yaylaspor mücadelesini İsa Koçman, Mustafa Alp Usta, Ramazan Şahin hakem triosu yönetti. Karşılaşmaya iki takımda hızlı başladı, 25.dakikada Şişli Yaylaspor Gürkan'ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra Mecidiyeköyspor tüm hatları ile yüklenirken kalesinde devleşen Engin'i geçemedi. İlk yarı 1-0 deplasman takımının üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıya hızlı başlayan lider Mecidiyeköyspor beraberlik için baskıyı kurduğu dakikalarda kalesinde ikinci golü gördü. Şişli Yaylaspor geliştirdiği kontra atakta Mustafa ile durumu 2-0 yaptı. Golün etkisi ile oyun düzenide bozulan Mecidiyeköyspor kalesinde üçüncü golüde gördü. Şişli Yaylaspor'dan Mustafa attığı golle takımını rahatlatan isim oldu 3-0. Maçın sonlarına doğru Mecidiyeköyspor Onur Nalbant ile skoru tescilledi 3-1.
Maç sonu görüşlerini aldığımız Şişli Yaylaspor'un başarılı Teknik Direktörü Bayram Yanık," Alt sıralardan kurtulmak için şiddetle puana ihtiyacımız olan bu maçta grubumuzun güçlü takımı lider Mecidiyeköyspor'u yenmemizden dolayı çok mutluyum futbolcularımı kutluyorum dedi, ayrıca bu galibiyeti maç günü oğlu olan Selçuk Aktaş'a ve 1. Evlilik yıldönümlerini kutlayan Serkan Yurdagül'e armağan ediyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.













HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.